Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak mennyire jó ajándék a gyertya?
Láttam tök szép gyertyákat és azokközül választanék egyet...meg persze mást is...de ez joo? vagy nem szoktak pasinak gyertyát venni?
mondjuk ő a kiszemelt pasim..:DD
Szerintem hülyeség de nagyon. :D
Még én se örülnék egy gyertyának, pedig lány vagyok... A pasik meg pláne...
Mi értelme? :)
16/L
Ebben az esetben lehet jó ajándék.
Szerintem nincs olyan, hogy A Fiúknak, vagy A Lányoknak jó ez, vagy az, hanem adott embernek jó ez, vagy az. Azt pedig úgy tudod meg, hogy megismered az adott embert, vagy megkérdezel valakit, aki ismeri. (Most bekerültem egy társaságba, ahol senkit nem ismerek. Kihúztam a kalapból egy random embert, és egy másik random embertől pedig megkérdeztem, hogy szerinte kit kérdezzek meg. Mázlim volt, mert átirányítás helyett egyből ajándék tippet tudott adni. :))
Szerintem nem túl jó ötlet a gyertya... de nem értem a plüssel és társaival mi bajotok. Én láttam egy tök cuki macit a kedvenc csapata sáljával és sapijával. :) Vagy az lesz, vagy vmi focis cucc. Érdeklődj, mit szeret, mi érdekli.
De egyébként az én barátom egy jó parfümöt is mondott, amit nagyon szeretne, de az elég drága, csak 1 hónapja járunk, így szerintem nem kell többtízezres ajándék. Te is csak egy apróságot vegyél... de ahhoz kapcsolódjon, amit ő is szeret.
A 13:37-esnek igaza van!
Szerintem is rossz ötlet. Nekem a gyertyáról a mécses, a temető és az elmúlás jut először eszembe, bármilyen szép is az.
Én most karácsonyra egy nagyon elmés gyertyát kaptam:
Egy üveg sörnek néz ki. Nagyon tetszett nekem. És ahogy ég elfele, tökre olyan, mintha lassan innád a sört. Nekem bejött, és szerintem stílusos ajándék fiúknak/férfiaknak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!