Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy? Mióta? és milyen a kapcsolatotok?
Szia!
Igen szerelmes vagyok. A dolog 6hónapja kezdődött és még működik. Kisebb veszekedések,sirások vannak,de később mindig kibékülünk.
14 hónapja vagyok szerelmes, és ez a kapcsolat életem legszebb ajándéka. Bízunk egymásban,és számíthatunk egymásra, mindig mindenben. Kíváncsi vagyok, meddig tart ez az érzés, mert persze tudom, nem életünk végéig. :)Nem azt mondom, hogy arra várok, elmúljon, csak tudom, hogy átalakulnak a dolgok, minden változik, mi is... Például jövőre külföldre költözünk...
22/L
Már 4 éve tart a boldogságom vele! :)
Olyan jó,és szép ez a kapcsolat,megvan minden aminek meg kell lennie,szeretjük egymást,tiszteljük,megbízunk egymásban,és örökké kitartunk egymás mellett.
Még egyenlőre nem élünk együtt,de már nagyon szeretnénk.
Tervezgetjük az életünket,,,együtt,és csakis együtt.
Igaz,80 km-re lakunk egymástól de amikor csak lehet megyek náluk,és ő is nálunk.Mivel már nekem nincs suli végeztem,így én járok többet hozzájuk.
Hát röv.ennyi! :)
És olyan szép a szerelem! :):)
21/L
Szerelmes vagyok, de nem a barátomba. Belőle már elegem van. Már 8 hónapja együtt vagyunk, de egy hónapja már másé a szívem.
Szeretném magamnak Őt megszerezni, és őt szeretni. :)
11 hónapja, és imádom:)Ő az első barátom, és nagyon szerelmes vagyok belé. Kicsit sértődékeny vagyok, de nagyon jól tűri:P Remélem nagyon sokáig fog tartani ez a kapcsolat:)
19L
3 hónapja és 18 napja:X
de már kezd elegem lenni,mert túl sok a vitatkozás..
lehet váltok mert kezd más fele húzni a szívem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!