Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejovok-e neki? Hogyan tudhatnam meg?
Szerintem várj szilveszterig...Aztán majd ott összejöttök. Ha ne jössz ben neki, akkor nem te vagy a hibás...
Addig csak utalj rá, hogy jó vele, hogy tetszik neked...
De ne úgy, hogy 5 percenként írod, hogy de jó veled...
Ha viszont vársz szilveszterig, akkor számolj azzal, hogy ha nem válaszod lesz, vagy olyan, ami nem tetszik, akkor tönkre mehet a napod...De remélem nem vagy ilyen.
Döntsd el, szeretni akarod a lányt vagy d..ni...
Egyébként jó ötlet az az SMS, amit kaptál...
"Bejössz nekem?"
Én megdöbennék tőle:)
Aztán ha bejössz neki nem egy bunkó dugó mániás emberkének fog nézni téged. Azt úgyis kimagyarázod majd, ha nem tetszik neki.
Szóval te ismered milyen a lány...
Te tudod, mit szeretnél tőle...
Ti tudjátok, hogy mit éreztek...
Ha szerelmes vagy belé, udvarolj neki, hívd el randira, aztán a csók meg a többi jön magától...Ha nem, akkor legyél kicsit türelmes. De szerintem nyugodtan kezdeményezhtesz, de ne úgy, hogy hirtelen elkapod a száját a száddal...Ahhoz olyan pillanat kell. Ne félj, attól, hogy elutasít, ha kívánja, nem fog. De ha igen, annak sok oka lehet, később még lehet belőle minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!