Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat körülugrálják a csajok. Milyen praktikákkal tudnám őket leszerelni?
csak egy példa:
a dm-ben nézegettük a parfümöket, a párom kifújt egy férfiparfümből egy kicsit, mire az eladó(csaj) odament hozzá, elájulva, hogy ó milyen jó illat, milyen nagy hatással van rá(!) és csillogóan mosolyog a páromra.
ez csak egy példa volt a sokból.
akárhol vagyunk vonzza a nőket.
pl vonaton tuti ő ült kint én ablaknál, erre a kabinba rittig bekéredzkednek, egy pár, a pasi szembe ül, a nő, extra melltartóig átlátszó ingben a pasim mellé ül, és újságolvasás közben a combját simogatta. a párommal helyet cseréltem...
de nem tudom hogyan védjem ki ezeket a szitukat, illetve, hogy akadályozzam meg a nyomulást?
engem totál levegőnek néznek, mintha ott sem lennék.
csak azt unom már, hogy minden szituban őt ugrálja minden csaj körül
engem meg nem a pasik
úgy látom, a lányok szemtelenül bepróbálkoznak ellenben a pasik nem ilyenek.
és a srácok valahogy mindig olyankor vesznek észre, ha nincs ott a barátom.
érdekes ez a pasik közötti láthatatlan összetartás...pl ők alapból nem nyomulnak a barátjuk nőjére, és van egy rakás elvük, amiket öntudatlanul is betartanak, a nőknél viszont sehol nincsenek szabályok.
ha van nője, ha nincs
ha van gyereke, ha nincs
mindegy.nyomulnak.
ok vannak kivételek, de nem azok a többség
várom még a tippeket
ui.:
a tetoválás sminktetko, természetes és szexi, nem műviességet tükröz (mint a feltöltés pl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!