Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol lehet olyat csináltatni, hogy egy párnán rajt legyen a képünk?
Előző válaszolónak:
És szerinted számít, hogy minden 2. fiúnak ilyen van, ha az ő barátjának még nincs? Ki nem szarja le hogy hány embernek van, az ő kettőjük közös képével senkinek nincs az egész világon. Úgyhogy válaszolhatnál kevésbé bunkó módon is.
Nekünk is van, és a barátom egy varrónőnél csináltatta.. Kérdezd meg varrónő ismerőseid ;)
Bocs igazad van válaszolhattam volna kevésbé bunkó módon is! Bocs! Csak annyit akartam mondani h akit (állítólag) szeret az ember azt illene ismernie annyira h egy icipicit személyre szólóbb és nem ilyen sablonos ajándékot vegyen neki! Persze ma nagyon sok emberben egy cseppnyi fantázia nincs, pedig csak egy kicsit kéne megeröltetniük magukat :P
Na de a ti dolgotok, semmi közöm hozzá!
2. vagyok
Szerintem nem sablonos, pont hogy egyedi, attól hogy sok mindenkinek van, attól az ő közös képükkel még nincs. És szerintem pont attól egyedi, hogy ők vannak rajta. De oké, elfogadtam h neked nem jön be. Szent a béke ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!