Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiú érez valamit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú érez valamit egy lány iránt, akkor ő minden esetbe fog lépni? Vagy lehetséges hogy a lány kezdeményezésére vár?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 17:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én a csajra várok, már túl sokat csalódtam, hogy én fussak utánuk, most ők jönnek.
2010. dec. 12. 17:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

nem akarok nyomulni :S és ha nem is tetszek neki?akkor óriási nagy égés lenne"

A srác is így gondolja!Nem akarja, hogy elküld a fenébe, mindenki így gondolkodik manapság, ez a baj.

20f

2010. dec. 12. 17:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Dehát nem küldeném el a francba :S:S
2010. dec. 12. 17:49
 14/27 anonim ***** válasza:
En azt vettem eszre, hogy a mai tizeneves fiu arra varnak hogy a lany kezdemenyezzen... Haboruban es szerelemben mindent szabad.... Ez nem nyomulas nyugi... De azt is tudd, hogy a ferfiak szeretik keretni magukat... Es ha eleg kitarto vagy elered....
2010. dec. 12. 17:50
 15/27 anonim ***** válasza:

És szegény srác ezt honnan tudja? :)

Légy te a bátrabb, mert ha te is csak vársz, meg ő is csak vár, akkor a végén megöregedhettek úgy, hogy csak vártok :)

Figyelj, ha nem akar veled kezdeni semmit, akkor sem hajt el a francba. Kedvesen hívasd el magad valahová, (mint ajánlottam, kérdezd meg, nem-e akar elvinni moziba) aztán ha nem, akkor mondja, hogy bocsi, nem érek rá, stbstbstb.

Most ha csak vársz, azzal nem derül ki semmi :)

2010. dec. 12. 17:51
 16/27 A kérdező kommentje:
Nekem arra nincs elég merszem hogy én lépjek először!
2010. dec. 12. 17:52
 17/27 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Dehát nem küldeném el a francba :S:S"

Ő ezt nem tudja:D

2010. dec. 12. 17:52
 18/27 A kérdező kommentje:
és én sem tudom hogy ő el-e küldene vagy nem
2010. dec. 12. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:

Nekem arra nincs elég merszem hogy én lépjek először!

Akkor miért várod el a sráctól ugyan ezt?Hm?

Ha nem lépsz nem lesz semmi.

2010. dec. 12. 17:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg, így soha az életbe nem jöttök össze csak úgy szólok:D:D
2010. dec. 12. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!