Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy büszkeségből nem mondod ki?
mondani egyszerübb ?XD igen ezért találták fel a szerelmesl evelet meg a netet mi mert mondani 1xü ?:P
kérdező: ilyenkor jön jól 1 közös barát :P am ha mind a ketten domináns alkatok is vagytok mellé akk készülj :P eddigi legjobb lesz :P rohadt beteg :P de isteni :P
en lany vagyok, es nem mondom ki,mert o buszkesegbol nem mondja ki. Egyebkent ha kimondana szerintem en is kimondanam, de nem biztos. Szeretem!!! Jo lenne kiprobalni, de o nem mondja ki...Es ha en kimondanam, szerintem o akkor se mondana ki. Ja eleg nagyok vagyunk mar, en kozel a 30hoz, o harmincas. Ez a folyamatos buszkeseg, bizonytalansag tonkretette a kapcsolatunkat. Eltavolodtunk egymastol es most mar szeretnem kimondani, lehet o is csak nem tudom, hogy o akarja e. SZERETEM!!!
Bocs, hogy sokat irtam, de ertsd meg, ha nem kommunikalsz ramehet a kapcsolatod. Mit vesztesz azzal, ha kimondod? Semmit-de lehet, hogy valamit nyersz, pl egy bensoseges kapcsolatot.
Ha te nem beszelsz en se beszelek--eleg gyerekes,olyan mint a mokuskerek, nehez belole kijonni. Toled fugg, mennyit er neked ez a lany. De ha szereted es o is szeret biztosan orulni fog. En orultem volna neki az tuti...
!!!bagoly mondja verebnek???!!!--igen, de halldass a bagolyra:)
SOK SZERENCSET:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!