Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy büszkeségből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy büszkeségből nem mondod ki?

Figyelt kérdés
Mi van akkor ha két "büszke" ember kerül össze, és a világért sem mondanák ki a másiknak nyíltan az érzéseiket? közel sem vagyunk lelkizősek, érzésekről sem beszélünk, persze tudom róla, hogy fontos vagyok neki, de szeretném elmélyíteni a kapcsolatot, talán én is ő is arra vár, hogy a másik majd megnyílik és akkor ő is megnyílhat :). Jártatok már ilyen cipőben? 25F
2010. dec. 12. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
hát elég nagy hülyék vagytok, a másik nem gondolatolvasó. Ha nem mondasz neki semmit, akkor halvány lila gőze sincs mit gondolsz. Persze ki is lehet mutatni, de mondani mennyivel egyszerűbb.
2010. dec. 12. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:

mondani egyszerübb ?XD igen ezért találták fel a szerelmesl evelet meg a netet mi mert mondani 1xü ?:P

kérdező: ilyenkor jön jól 1 közös barát :P am ha mind a ketten domináns alkatok is vagytok mellé akk készülj :P eddigi legjobb lesz :P rohadt beteg :P de isteni :P

2010. dec. 12. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
A 11:52est ha vki érti h mire gondol lefordíthatná :D:D:D
2010. dec. 12. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
11:52esnek szerintem elé beszédben folton kilóg a nyelve, annyi ":P" smileyt használ.
2010. dec. 12. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
folyton*
2010. dec. 12. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
van.de ezt általában nem a büszkeség miatt nem mondják ki.
2010. dec. 12. 12:34
 7/7 anonim válasza:

en lany vagyok, es nem mondom ki,mert o buszkesegbol nem mondja ki. Egyebkent ha kimondana szerintem en is kimondanam, de nem biztos. Szeretem!!! Jo lenne kiprobalni, de o nem mondja ki...Es ha en kimondanam, szerintem o akkor se mondana ki. Ja eleg nagyok vagyunk mar, en kozel a 30hoz, o harmincas. Ez a folyamatos buszkeseg, bizonytalansag tonkretette a kapcsolatunkat. Eltavolodtunk egymastol es most mar szeretnem kimondani, lehet o is csak nem tudom, hogy o akarja e. SZERETEM!!!

Bocs, hogy sokat irtam, de ertsd meg, ha nem kommunikalsz ramehet a kapcsolatod. Mit vesztesz azzal, ha kimondod? Semmit-de lehet, hogy valamit nyersz, pl egy bensoseges kapcsolatot.

Ha te nem beszelsz en se beszelek--eleg gyerekes,olyan mint a mokuskerek, nehez belole kijonni. Toled fugg, mennyit er neked ez a lany. De ha szereted es o is szeret biztosan orulni fog. En orultem volna neki az tuti...

!!!bagoly mondja verebnek???!!!--igen, de halldass a bagolyra:)

SOK SZERENCSET:)

2010. dec. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!