Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most csak lerázás, vagy tényeleg ennyire szeretné nézni?
Egy lánnyal szoktam talizni meg msn-en beszélni de tegnap azt mondta,hogy ma nem biztos,hogy lesz,mert lesz az Xfaktor-.-
Én szerelmes vagyok ebbe a lányba,de az ilyen lerázások teljesen kiábrándítanak :( Most ilyenkor ez is csak azt jelenti,hogy hagyjam ezt a lányt is mint a többi 200-at akivel szint úgy nem jött össze ? Ennek sem jövök be ugye ?
Ne parázz, lehet hogy csak meg akarta nézni a műsort! Érdekli, hogy ki esik ki, már lassan döntő lesz:D Ez nem lekoptatás volt szerintem.
18/F
szerintem sem lepoktatás
mindeki úgy odavan az X fucktorért,főleg igy a vége fele
Figyus! biztos h nem lerázás volt! Azért úgy gondolom, hogy néha a fiúk is megérthetnék, hogy valami a lányoknak is fontos! Pl: én igyekszek megérteni, azt ha meccs van vagy forma 1, akkor az X faktort is meg lehetne nem??!
Am is mindenkinek kell egy kis magánélet!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!