Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek képzeli el egy olyan csaj a tökéletes pasit, aki folyton cserélgeti a barátait? 18/f
azt lécci ne írjátok hogy nincs... csak azt hogy mivel lehet megfogni egy ilyen csajt???!? nagyon érdekel most ez a dolog, és szeretném tudni!
inkább belsőre gondolok most... meghát külső tulajdonságokat is mondhattok :)
"A külső megfog, a belső megtart"
A belső is megfoghat persze, de ha annak a lánynak nagyon nem jössz be, nem valószínű, hogy lesz valami.
Mondjuk vannak, akik csak a belsőt nézik. Tegyük fel. Akkor megint csak azt tudom mondani, hogy legyél önmagad és ne uncsi.
Hidd el, hogy a nők között is vannak tök más egyének...
Annyi ember létezik, hogy...
Midnenkinek más az elvárása, mást tudnak nyújtani, másra vágynak, más a világnézetük, más céljaik vannak stb.. stb..
Ráadásul az sem mindegy, hogy valaki milyen személyiség...
A nő tud csodálatos lenni és undorító is...De az emberek is ilyenek.
Hát én speciel eggyütt voltam 1 csajjal aztán elhagyott..
semmi rosszatt nemtettem vele és mégis elhagyott 1 másik gyerekér..
a másik gyerek állandóan megcsalta meg elhordta mindennek és mégis mindig vissza ment hozzá
tehát van olyan csaj is ako szereti ha szét szivatják:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!