Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek képzeli el egy olyan csaj a tökéletes pasit, aki folyton cserélgeti a barátait? 18/f

Figyelt kérdés

azt lécci ne írjátok hogy nincs... csak azt hogy mivel lehet megfogni egy ilyen csajt???!? nagyon érdekel most ez a dolog, és szeretném tudni!

inkább belsőre gondolok most... meghát külső tulajdonságokat is mondhattok :)

2010. dec. 11. 09:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A külső megfog, a belső megtart"

A belső is megfoghat persze, de ha annak a lánynak nagyon nem jössz be, nem valószínű, hogy lesz valami.

Mondjuk vannak, akik csak a belsőt nézik. Tegyük fel. Akkor megint csak azt tudom mondani, hogy legyél önmagad és ne uncsi.

2010. dec. 13. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:
A lány is olyan mint te. Szeresd, legyél vele szenvedélyes, de ne nyálas (bár van aki szereti), és ne úgy kezeld, mint a tulajdon kedvenc plüssöd aminek nyünyögni kell. Ne nyomjátok el egymást és ne kényszerítsétek egymást a barátok elfelejtésére. Ne legyetek féltékenyek sem őrülten, de ne csináljatok úgy, mintha közömbös lenne a párotok, mintha csak egy dísz lenne, amit jó néha megd...
2010. dec. 13. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy a nők között is vannak tök más egyének...

Annyi ember létezik, hogy...

Midnenkinek más az elvárása, mást tudnak nyújtani, másra vágynak, más a világnézetük, más céljaik vannak stb.. stb..

Ráadásul az sem mindegy, hogy valaki milyen személyiség...

A nő tud csodálatos lenni és undorító is...De az emberek is ilyenek.

2010. dec. 13. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A primitív nőktől vagy a lotyóktól ne akarj inkább semmit. Persze a munkaalkoholista és elég idegesítő tud lenni, de még mindig hasznosabb, mint az ostoba, egosita, gyenge jellem. Persze kutyának és d.. az is lehet jó, ha valaki csak azt akar.
2010. dec. 13. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát én speciel eggyütt voltam 1 csajjal aztán elhagyott..

semmi rosszatt nemtettem vele és mégis elhagyott 1 másik gyerekér..

a másik gyerek állandóan megcsalta meg elhordta mindennek és mégis mindig vissza ment hozzá

tehát van olyan csaj is ako szereti ha szét szivatják:D:D

2010. dec. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!