Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 30 körüli pasi, hogyan "hódíthatnám" meg? :D 20/L
Viselkedj úgy, mint egy felnőtt!
Nem a divat és a zenészek a legfontosabbak számunkra. Többnyire a munkával foglalkozunk és a jövőnk alakításával.
Ha ez rá nem érvényes, akkor nem számít, hogy hány éves.
32/F
"szercsi, puszcsi, láwcsi, édibédi"
Bizony!!! :-)
Elcsavarni a fejét?Hát nem egyszerű az biztos.
Itt az én tippem:
Befogod a fejét egy satuba, a testét meg elkezded forgatni, amíg el nem éred a kívánt eredményt.
Nézd, nem akarlak elkeseríteni,de ahhoz, hogy egy ilyen pasit megfogj, kevés a szép pofi,meg a bájos mosoly. Egy ilyen korú férfinek már vannak a szexen és a kézen fogva sétáláson kívül más igényei. Teljesen más a felfogása mint a tiéd,más szemszögből nézi az életet. Ehhez vagy feltudsz nőni,és megkomolyodni,vagy nem. Amit, már ne is haragudj,de az írásod alapján nem nézek ki belőled. Másrészt, a te életed még a bulizásról szól,az övé pedig már jórészt a karrier és a jövő építéséről. Bizony ám gyakran van az, hogy a szombat este az X faktor bámulásával telik, nem pedig a Bed Beach-en való ész nélküli magamutogatásról s ivászatról...
L/20
Köszönöm az eddigi válaszokat:))
Van, amelyikkel egyet értek és van, amivel kevésbé..mindenesetre nem kezdenék bele egy személyiség elemzésbe és pszichoanalízis felállításába :D, a lényeg, h én egyetemista vagyok (és jelenleg nem a bulizás áll a top listám első helyén) neki pedig (eddig beszélgetéseink alapján) tényleg a munka tölti ki az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!