Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 17éves srácnak van esélye egy 23éves csajnál?
Középbe járok karosszérialakatosnak készülök,ugye van gyakorlatom(heti 3nap) még busszal járok(ma adtam be a papírom jogsi igénylésre az okmányirodába).
Reggelente amikor várom a buszt,szoktam látni egy csajt nem nézett ki többnek mint 18,napokba volt az elsősegély oktatásom és vizsgám,és ott volt ő is...ott megtudtam róla ezt-azt így megtudtam keresni neten,ott derült ki hogy 23éves...
Így gondolom nem sok esélyem van nála:|
figy én 18 vagyok lassan és a tanárom 24...
kicsit belezúgtam... és ha nem lenne házas.. akkor már
járnék vele..
szóval próbáld meg
Lehet esélyed nála simán!
De, ha kitér arra, hogy hány éves vagy akkor mondd azt, hogy ez csak annak a kérdése, hogy mennyire vagy érett, ha nem avgy gyerekes és férfias vagy simán összejöhet.
Persze, hogy van. De neten elég lehetetlen. Élőben jöhet át a kisugárzásod neki és akkor nem törődik a korral.
Te se törődj vele és ha látja, hogy neked természetes, akkor neki is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!