Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel töltsük el a szabad idönket?
Figyelt kérdés
párommal egy elég unalmas városban élünk,Kaposváron.Tippeket szeretnék,mivel töltsük el az időnket2010. dec. 10. 14:58
11/16 A kérdező kommentje:
Fiatalok vagyunk még:) mindketten 18évessek vagyunk és már több mint 2éve vagyunk együtt:)
és ti?:)
2010. dec. 10. 16:08
12/16 anonim válasza:
18 mi is, de még nem olyan régóta, de majd egyszer remélem elérjük :)
13/16 A kérdező kommentje:
én is remélem,még így ismeretlenül is h sokáig együtt lesztek:) sztem am. a jó kapcsolat titka,hogy sosem szabad megunni a másikat,és ezért kell minél több programot,vidámságot kitalálni:)
2010. dec. 10. 17:05
14/16 anonim válasza:
Jaja, mi Pestre járunk programért mert csak 60 km :)
15/16 anonim válasza:
Én a helyetekben lenéznék néha Pécsre is :D Az sincs olyan messze onnan. 1-másfél óra busszal (attól függ melyik buszra ültök föl). már az egy élmény ha a kivilágított Pécs utcáin sétáltok, aztán beültök egy pizzériába vagy elmentek ott biliárdozni :) A buszmegálló mellett van egy biliárdszalon (Fordan)
De Kaposvár is szép ilyenkor télen, kivilágítva. Meg múltkor láttam, vannak bódék a sétálóutcában. nézzetek be a centrumba, sétáljatok, forrartborozzatok. :D
16/16 A kérdező kommentje:
igen:)pont ezt csínáltuk tegnap,kis forró csoki meg a kivilágított Kossuth tér:)
2010. dec. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!