Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha húzom egy ideig a pasi agyát akkor nagyobb esély van rá, hogy belémszeret?
Egy fiú haverom azt tanácsolta, hogy húzzam a pasi agyát... úgyértem csináljak úgy, mint aki megkaphatna könnyedén, mégis mikor arra kerülne sor, mondjak nemet. Állítólag ha egy darabig ezt csinálom, akkor sokkal nagyobb esély van arra, hogy belémszeret. Szerintetek?
Van most egy srác akivel talizgatok, és nagyon-nagyon tetszik, viszont nem tudom akar e tőlem komolyabban valamit, de eddig már 5ször ott aludtam nála, és eljátszottam ezt vele minden alkalommal, és azután egyre jobban keresett mindig, tegnap éjjel kicsit engedtem neki, legalább már petting volt, de az még mindig nem:)
Szerintem inkább ne aludj nála, az inkább számít "agyhúzásnak". egyébként, ha tudod, hogy egy szemét alak, úgyértve, hogy csak megakarja dugni a világot akkor minek járnál vele, ha nem élte még ki magát úgysem fog leragadni senkivel hoszabb ideig..
17/L -patti
Szerintem az a fiú akar megszerezni magának, aki azt tanácsolta, hogy húzd a fiú agyát. tökéletesen tisztában van vele, hogy ha ezt még néhányszor eljátszod, szabad "préda" leszel, mert nem fogja sokáig tűrni, hogy hülyének nézd. (mármint akit húzol)
Egyébként nem, nem nagyobb az esély, hogy belédszeret. Ha nem viszed tulzásba a "húzást", akkor kb. semmi köze nincs hozzá, hogy belédszeret e, ha túllősz a célon, akkor viszont drasztikusan csökken az esélyed.
15:20-as vagyok
igazából mind a 2-en húzzátok a másik agyát, az én esetmben is így volt, igazából nagyon sok idő kellett, míg rájöttem, h akar engem az a csaj (persze ezt így sosem mondta ki), én meg nem akartam őt, mostanában is többmindent csinálunk, ami félreérthető lehet egyeseknek, pedig szimplán barátok vagyunk. teljesen félreérthetően beszéltünk, egyikőnk se tudta pontosan, h a másik mit akar.
a lényeg az, hogyha elmondod neki az érzéseidet, h te azt akarod, h csak egymáséi legyetek, ak nem igazán számíthatsz negatív visszajelzésre, mert a leírtak alapján ő is vágyik rád, és elég valószínű, h belemenjen egy kapcsolatba.
v ha mégsem, amire elég kicsi az esély, ak sem változik semmi köztetek, és később lehet, h hajlandó lesz rá.
azért tudom ezt elég biztosra mondani, mert ha nekem ugyanezt így elmondaná az a lány, és hajlandó lennék kapcsolatra, ak belemennék, az biztos, tehát neked nincs mitől félned.
sok sikert, várjuk a fejleményeket! ;)
köszönöm szépen a bíztatást:)
tudod csak az a baj, hogy én egy normális kapcsolatra vágyok, és olyan ritka az olyan srác, mint ő, hogy mindenről tudunk beszélgetni és egy hullámhosszon vagyunk.
nagyon félek, hogy elveszítem őt:(
mert ha azt mondja nem akar együtt lenni, akkor én inkább megszakítanám vele a kapcsolatot, az biztos.
nagyon szeretek vele lenni és szerintem ő is velem, de mondja is mindig, hogy imád velem lenni, de nekem olyan srác kell, aki tudja hogy engem akar, és tesz is értem, akinél érzem hogy odáig van értem! ő kimondta a múltkor hogy akar engem, így ahogy vagyok, de mégsem hiszem hogy komolyan gondolja a dolgot közöttünk.
de ha igazán kellenék neki akkor nem gondolkozna, akkor itt tolongana kb az ajtómban nem?:(
az a baj én így nem tudom sokáig csinálni ezt, visszakell fojtanom az érzéseimet, plusz egy nullának érzem magam, aki nem kell igazán senkinek, csak úgy van:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!