Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Jó kis kanbuli :D
Partiba vágják az egy szem csajt :D
Első vagyok ...
akkor meg nincs is igazából megoldás a kérdésedre :) ha elengedni elakarod, a csajt nem lehet visszamondani,
akkor? nincs megoldás...
de ha bízol a pasidban akkor nem értelek?egy megcsaláshoz két ember kell, és ha csak a csaj akarja, ???akkor nem lesz semmi, Annyira féltékeny meg ne legyél már, hogy azt sem viseled el, hogy valaki bepróbálkozik nála,
örülj inkább hogy neki is tettszik, de te vagy fölényben hisz te meg is "kaptad"
Megint én :)
Akkor sem tudsz mit tenni, ő egy külön álló lény attól még hogy jártok,nem zárhatod kalitkába, vagy hogy lány ne szóljon hozzá.Ezt lenne fontos megérteni,és valahogy magadra erőltetni. Sajnos itt akkor már a bizalom sem a régi,ez nagy baj!és később még okozhat gondot,ezért nem is lenék én képes ilyesmit megbocsájtani,még ha csak egy csók,akkor sem!
akkor viszont, joggal hivatkozhatsz egy beszélgetés során barátoddal-a régi történtekre-bár nem szép dolog felhozni ha megbocsájtottad, de azért hogy ez mégis minden ilyen alkalommal eszedbe jut.és félsz.
ha meg tud nyugtatni oké, ha nem meg ....lehet jobb lenne abbahagyni a kapcsolatot bárhogy szereted,mert ha bizalom nincs..semmi nincs,örök rettegés lesz az életed mellette.
ez az én véleményem,sok sikert a tisztán látáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!