Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a barátomnak a 18. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Júniusban lesz a szülinapja, tudom, hogy még fél év, de valami ötlet kéne... márciusba leszünk 1évesek, ő 17 éves, én 16 vagyok. Ti mit vennétek/vettetek? Vagy FIÚK! minek örülnétek?2009. jan. 19. 19:40
1/4 anonim válasza:
hát figyelj vehetnél neki extrémebb dolgot is:) Én a 20. szülinapjára pl egy bilincset vettem neki:D jó mondjuk a 18 az más arra mondják hogy az a legemlékezetesebb. De lehet egy ilyennek is örülne:D Persze mellé valami komolyat is vegyél
2/4 anonim válasza:
Én, mint fiú, leginkább annak örülnék, ha közel másfél év járás után tudná a barátnőm, hogy minek örülnék...
3/4 anonim válasza:
en adtam 1 komoly dolgot mivel felnott lett es 1 vicceset hogy maradjon meg benne a gyerek. :)
komoly pl. karora, penztarca (benne a fenykepeddel:)
gyerekes pl pluss allat, vagy akarmi ami kozos emlekhez kotodik es vicces. en pl 1 pelenkat kaptam :)))
4/4 A kérdező kommentje:
Képzeld, "Te mint fiú" eddig nagyon is tudtam, hogy minek örül...És mindig sikerült meglepnem! De most valami nagybb ajándékra gondolok...És talán azért nem nagyon tudok kitalálni neki valamit, mert már mindent megkapott aminek örülne, vagy amit szeretne...és így már nem könnyü...De mind1...A többieknek köszönöm
2009. jan. 20. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!