Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok meg a legjobb barátotoknak hogy többet éreztek iránta?
Az a helyzet belezúgtam a legjobb fiúbarátomba. 3-4 hónapja ismerjük egymást. Elég félreérthető jeleket ad. Nem tudom eldönteni, hogy több lehetnék neki én is mint barát. Ötletek?
15/L
De aranyos. Még hisz a fiú-lány barátságban...
IGEN szeretne bejutni a bugyidba, de fél hogy te csak barátként tekintesz rá. Adj egyértelműbb jeleket!
szia!
én elmondtam a legjobb fiúbarátomnak. ő azt mondta, h nem járhatunk, mert nincs ideje :P ccc. de továbbra is szokott kétértelműsködni, és továbbra is barátok maradtunk :) szóval semmi baj nem lett.
persze azóta szerelmes lettem egy másik fiúba, akivel együtt vagyunk.
szóval mondd el, és nem lesz semmi gáz, csak éretten!!!
a barátság pedig igen, tarthat egy életen át, de ha ennyitől tönkremegy, akkor sosem volt igazi barátság ;) plusz lehet, h összejöttök, és együtt lesztek egy életen át! semmit sem veszíthetsz!
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!