Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, mennyi idő után költöztetek össze?
Figyelt kérdés
Ha a páromnak nagyobb lehetősége van a ház vásárlására mint nekem,azt kellene szégyelnem.
Az ő szülei gazdagabbak mint az enyéim,mi szerényebben élünk.
Szeretnék már vele összeköltözni,de e miatt nem merek lépni a párom felé. 21/L
2010. dec. 7. 13:59
1/3 anonim válasza:
14 éves voltam, mikor járni kezdtünk, ő 18. 20 éves voltam, mikor összeköltöztünk, ő 24. 12 éve vagyunk együtt, 7 éve élünk együtt. Egyáltalán nem sajátba, albérletbe mentünk először. Először Magyarországon, aztán Angliában éltünk. Ne is próbálj először sajátba, költözzetek össze, ahol tudtok, ahonnan még van visszaút.
2/3 Hajna88 válasza:
Szia.
Mi fél év után költöztünk össze.
Apummal és öcsémmel élünk együtt....
Én ezt nem szégyenlem,jól kijön mindenki,mindenkivel..hála.:)
Mi 2008.nov jöttünk össze,2009.májusban összeköltöztünk...Belekezdtünk a babaprojektbe is. 2009.aug.-ban megkérte a kezemet.
:):)
Mi direkt nem mentünk külön...
Üdv.
3/3 anonim válasza:
Mi másfél hónap után költöztünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!