Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még csinos, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még csinos, mégis szerény és értelmes lányok?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy látom ezek a tulajdonságok nem nagyon akarnak találkozni egyetlen lányban. Vagy tévedek?
2010. dec. 6. 22:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%
Nem léteznek, mert ők is alkalmazkodnak a körülöttük lévő himnemüekhez! Tudod?
2010. dec. 6. 22:40
 12/27 St.Germain ***** válasza:
100%

Létezik bizony! És közülük a legszebb az én barátnőm! Szerény, nagyon értelmes, és mindemellett nagyon csinos.

És nem teljesen igaz, hogy nem kocsmában fogod megtalálni az ilyen típusú lányokat. Én ott találkoztam vele, bár tök véletlen volt az egész. Inkább az a gond, hogy nehéz megtalálni őket, akár a kocsmában. Ugyanis egy kellemes szombat este, ha iszogat az ember, és egyszer neki indul, hogy csajozik, akkor leszólítgatja a lányokat, és általában eléggé gyatra szövegeket nyomnak (komolyan, egyszer figyeltem, hogy vadidegen csávók, hogy akarják felszedni az asztalnál ülő lányokat, hát hangosan a pofájukba nevettem)

Na és itt jön a lényeg. Aki szerény, az nem nagypofával visítozik, kicsit csendesebb, és aki nem dől be az ilyen nyálgépeknek az valószínűleg értelmesebb az átlagnál. Na, nála kell bepróbálkozni, de lehetőleg nem a gyere meghívlak egy italra szöveggel, mert az nagyon átlátszó.

2010. dec. 6. 23:27
 13/27 anonim ***** válasza:
Léteznek, de csak a legjobb képű pasik kellenek nekik.
2010. dec. 7. 09:35
 14/27 anonim ***** válasza:
Tök fura az egészben. A lányok az ügye"tökéletes" ideálú pasikat nem találják a fiúk meg a "tökéletes" nőt keresik még mindig :D Ha egymást észrevennék se lehet kettők között valami mert egymásnak még se "tökéletesek" :)
2010. dec. 7. 09:41
 15/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt hiszem, hogy minden ilyen szó relatív, hiszen mindenkinek mást jelent az hogy csinos, szerény, értelmes stb.

Lehet, hogy Te valakit csinosnak mondasz, de a haverodnak nem elég szép. Csak te tudhatod, hogy neked mit jelentenek ezek a szavak. Szerintem én mindhárom kritériumodnak megfelelek, de ha szembejönnél velem az utcán, akkor lehet, hogy észre sem vennél.

2011. máj. 21. 20:45
 16/27 anonim ***** válasza:
Az én b.nőm ilyen :PPPPP
2011. máj. 21. 20:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Igen ,a barátnőm :)
2011. máj. 21. 21:13
 18/27 anonim ***** válasza:
Léteznek, de tényleg mindegyiknek van már barátja.
2011. máj. 21. 21:15
 19/27 anonim ***** válasza:

Léteznek ilyen lányok de ha nem a szépségükkel tünnek ki a többiek közül akkor észre sem veszi öket senki.

Amugy meg az hogy kinek mi számit szerénynek nem lehet tudni mert van aki szerénynek mond engem van aki azt mondja hogy nagyon nem vagyok az.

2011. máj. 21. 21:52
 20/27 anonim válasza:
léteznek..csak manapság már sose veszik észre őket..csak az agyonvakolt szolis kis semmilyen csajok kellenek mindenkinek.. :) de sajna ma a srácok nagy része is sajnos ilyen metroszexuális kis szépfiú.. :/
2011. máj. 21. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!