Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnő mindennel együtt?
Úgy értem, hogy benne vannak a születésnapi és egyéb ajándékok, utazási és/vagy más jellegű költségek.
A havi átlagra lennék kíváncsi.
Nőfüggő! 1ezertől akár havi 1-2milla!
Az elsö:sulitali néhány csoki oszt annyi. A másikat teszteld:)
Én működök már nőként egyedül rosszul ebben az országban? Tudtommal a szerelem címszó alatt az fut, hogy a fiú azért van a lánnyal, mert szereti és ez fordítva is így van, a lány nem pedig a pénzt szereti. Én soha nem vártam el, hogy fizesse a pasi a bérletemet... Születésnap meg évi egyszer van, hétköznapokat meg olcsón meg lehet úszni, csak ötletesnek kell lenni. Pl. kedveskedhetsz neki azzal, hogy leszeded a kedvenc filmjét, sorozatát és átviszed, hogy nézzétek meg együtt. Vagy írsz verset stb. Virágot az elején lehet randira vinni, utána havi egyszer elég, így jobban örül neki, mert legalább nincs hozzászokva. Hosszú távon sztem akkor jó egy nő, ha képes önállóan is ellátni magát... nem házi állatok vagyunk...
Nem azért vok vkivel, mert megfizeti a társaságomat...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!