Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú idő majdnem 6 hónap után az exem bejelölt engemet egy közösségi oldalon és fennt van neki még a képem neki az adatlapjában jelenthet valamit?
te vagy ő szakított?
mi van a kép alá írva?
2en szerepeltek rajta?
4en vagytok rajta....hát...hmmm....ez jelentheti h már csak barátként tekint rád. nemmindenki olyan h kitöröl mindent a másikról. énsem töröltem és dobtam ki soha semmit az exeimről. és énis sírtam mikor kimondtam a nem-et. a lányok érzékenyebbek.
figy, nemakarlak elkeseríteni, de sztem ez nemjelenti azt h ő még szeret téged.
az időre van szüksége pedig.....ha egy csaj ráeszmél h már nemolyan a kapcsolat akkor télleg időre van szüksége...de ez ált azt jelenti h a végén úgyis azt mondja majd h elmúltak, sajnálom.
sztem hagyd a múltat békén. gondolom fiatal vagy még. keress újat.
figy...hasonló cipőben járok énis. 24 éves vagyok. csak én szakítottam, és még könnyeztem is. és rengetegszer megdobbant a szívem és lüktetett ezerrel a szakítás után mikor vmilyen közös emlék jutott az eszembe. nagy akarat erőre volt szükségem h ne írjak neki egy ímélt. nemakartam a múltat bolygatni, nemakartam vele újra összejönni, mert nemvoltam biztos benne h minden szép és jó lesz ezekután, és nemakartam mégegyszer megbántani és szenvedni látni, hogyha megint szakításra kerül a sor.
egyszer azonban elgyengültem és írtam egy ímélt. csak leírtam a múltbéli érzéseimet, nem utaltam rá h még mostis szeretném. ha válaszolt volna akkor elindulhatott volna egy beszélgetés, és talán kilyukadhattunk volna vhova, h ki hogyan érez a másik iránt. de nem válaszolt. mivel írtam neki h nemkell válaszolnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!