Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
azvan hogy már 6 hete járunk és nem engedtem neki még h megcsókoljon és ő ezt ugy fogja fel h azért mert nem szeretem... pedig csak parázok h mi lesz ha elrontok vmit... de látszik rajta h nagyon zavarja h nem engedem hogy magyarázzam el neki?
a válaszokat előre is köszi
Ki lehet bírni, hogy nem csókolod meg 6 hétig úgy, ha nem jártok. Ha jártok, azért más a helyzet.
Attól meg ne tarts, hogy elrontasz valamit, ezt nem lehet elrontani, max nem ügyesen csinálni. De belejössz. Mondd el neki, hogy ettől tartasz, majd megtanítja hogyan kell.
sehogy, vagy hagyod h végre megcsókoljon, vagy majd bőghetsz anyádnak, h otthagyott a barátod.
Idióta!
kérdezd meg a pasikat, h ki várna itt 6 hetet egy szaros csőkra, még szexre se baz*dmeg!
ma 15:26 bájos volt a válaszod igazad van név nélkül fikázni a népet ugy az igazán jó...hülye...
a többeknek köszi a választ :)
Hát..az első csókom előtt én is paráztam.De aztán nem volt semmi gond.Nem volt a legjobb,de hát...:D
Azóta nem parázok,mert tudom,hogy fölösleges.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ne félj...lehet nem lesz tökéletes,de nehogy már ezen múljon a kapcsolat.Öh.Viszont egy kapcsolat nincs csók nélkül.Az még oké,hogy szex nélkül az,de csók nélkül...khm.
utolsó köszi:D
elhatároztam h megengedem neki mostmár nemérdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!