Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány nagyon tetszik nemtudom mit csináljak?
Kezdem az elején
Van egy csaj aki nagyon tetszik régen sokat irtam rá ő is irt nekem (nyáron még de nem nagyon taliztunk:S) na mind1 és akkor minden este jól elbeszélgettünk elvoltunk ő is sokat írt és énis de nem kérdeztem meg h járunk-e mert nem nagyon találkoztam volna vele meg ő se velem gondoltam majd mikor átjön azén sulimba, és aztán mikor elkezdődött a iskola nemis irtam neki nem is gondoltam rá magyarul ELFELEJTETTEM k ugy 2hónapig egyáltalán nemirtam neki nemis beszéltunk na az a lényeg h most meg ugy kb 2hete valahogy rágondoltam és nembirom kiverni a fejemből:( 2hete irtam is neki és elis voltunk és 1* ő is rámirt és már mostantól 1 hete nem ir én néha irogatok neki de egyáltalán nemolyan mint régen:( pedig régen tetszettem is neki és most nemrég lett neki pasija:((aki apasija azzal mindennap beszélek jó hawerom) na és NEMTUDOM MIVAN sztem még valahol szeret engem csak most ahogy van pasija nemtudomm:( most jön át az én sulimba fél évkor és én akkor akartam tőle megkérdezni h tetszek e neki meg hogy ő nekem nagyon tetszik:) de mivel bejött a képbe a srác nemtudom mivan hiába mondom neki h én szeretem ugyse fog rá válaszolni:(
SZERINTETEK MIT CSINÁLJAK honnan tudjam meg h szeret-e?:(
bocs hogy ilyen nagyon értelmetlen a szöveg de...
mert van nagyos sok lány akinek tetszenék és járna is velem de nekem ő kéne:(:(
KÉRLEK SEGITSETEK
ok kösz
1. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!