Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudok megbékélni a jelenlegi párom múltjával? (a párom előtt nem mutatom, tudom, hogy rossz hatással lenne a kapcsolatra)
Ebben csak annyi a probléma, hogy biztos, hogy már HPV fertőzött, ami ugye a nőkre halálos lehet, meddőséget okozhat. Aki ennyi helyre dugta már, az nem tiszta, hiszen mennyi betegség ellen nem véd 100%-ban a gumi.
Olyat is hallani, hogy már van az illetőnek 1-2 gyereke, csak nem tud róla. Ugye egy vad bulin nem gondolkodik az ember, aztán a nő 10 év múlva előkerül, hogy tessék, itt a gyereked.
Vannak itt azért dolgok...
De én elsőnek nőgyógyászhoz mennék.
figyelj, nekem volt egy ugyanilyen barátom, 1-2 kapcsolata volt, és azon kívül 20 fölötti száma azoknak a csajoknak, akiket 1-2-3x megdugott. tudod mi ebben a jó? hogy már kiélte magát, nincs késztetése az újdonság varázsának keresésére, mert már mindent látott. gondolj erre!
ha pedig nagyon zavar, hogy össze-vissza hívogatják csajok, kérd meg, hogy cseréljen telefonszámot, ha szeret és komolyan gondolja, megteszi a kedvedért. ha meg nem, van okod szakítani.
(btw: miután szakítottunk, folytatta ezt az életmódot. az ilyen pasiknak igenis kell egy csaj, aki mellett lehorgonyozhatnak. aki ennyi csajjal van, az mindig keres valamit, csak soha nem találja meg. van, amelyik nem képes megállapodni, és "szeretetért kuválkodik". én is éltem már meg amikor a környék nagy macsója bújt az ölembe, könyörgött hogy simogassam, miközben a sötét múltjáról és a lelki válságáról beszélt...)
"A kérdező kommentje:
Azt hiszem, h 30 nő utan ember legyen a talpan az a nő, ferfi aki nem lenne feltekeny... egyébként mar irtam, h mi ezt meg az elejen tisztaztuk... csak ez olyan szerelem, h gyorsan alakult minden....3. napon szerelmet vallott meg minden...es en is hamar szerelmes lettem..."
Az nem szerelem volt ám, csak egy fellángolás. A szerelem nem jön 3 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!