Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérzi a másik fél, ha valamiért (pl szexuálisan) vonzódom hozzá?
Hát az attól függ, hogy hogyan viselkedsz konkrétan. Mondasz-e neki valami olyasmit amiből erre következtethet. A férfiak nem mindig veszik észre, máshogy gondolkoznak, mint mi nők.
23/L
Szerintem érzi. Mármint a te vonzódásod. Én is érzem, mert ilyesmi helyzetben vagyok. (lehet, hogy én vagyok az? :)
A beszéden, a hanglejtésen, a gesztusokon, a testbeszéden... vannak erősebb jele, és alig észrevehetőek, és egyenként egyik se jelent semmit. Egy idő után viszont feltűnik, később egyértelművé válik.
Nem azért, mert egyértelműbbek a jelzések, hanem a mennyiség miatt, és az meg magától jön, szóval nem direkt csinálja, hogy észre vegyem.
Am. én inkább kerülöm az ilyen szitukat, még a "jobb" kollegális viszonyt is, inkább az alkalmat, meg a hangulatot sem teremtem meg, mert nekem nagyon nem tenne jót, ha összejönnék vele. (neki se, ha velem)
08:17!
Ez igaz, de azért többször észre veszik, mint ahányszor mutatják (bevállalják) hogy észre veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!