Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy a túlzott szeretet miatt távolodik el?
Szóval az igaz vagy csak nők kamuja hogy a túlzott szeretet se jó néha. Vagy ha igy van akkor már alapból baj van nem?
Ráadásul a túlzott szeretet nálam abban merül ki hogy napi 2-3 szor felhivom. és neki már ez is sok.
Ez nem normális. erre az aválasz hogy majd keres ő mert ha nem keresem akkor érzi hogy neki is kell tenni valamit értem és nem csak rámhagy mindent.
azén pasim egyszer kérdezte tőlem, hogy mért nem keresem néha, de akkor szabadnapos voltam, ő meg később ment dolgozni
persze nem azért mondta, hogy az én manim is fogyjon, hanem mert a pasiknak is kell néha törődés, visszaigazolás, kiváncsi rá hogy mennyire hiányzom neki. Én is hívnám őt, főleg ha nem keres, de nekem isj ólesik, ha ő keres, és ő a pasi, nem akarok futni utána, vagy hogy azt érezze ellenőrizgetem, féltékenykedek, meg zavarni sem akarom, sőt azt se hogy megunjon :)
bár én őt nem unnám meg
taktikáznak ők is
bár neki sok lenne ha naponta háromszor négyszer hívnám, vagy folyton sms ekkel bombáznám
ő ritkán mondja h szeret, de érezteti, de ha nem mutatja ki hogy lángol, vagy féltékeny, tudom akkoris szeret :)
és nem akarom a hisztikkel elrontani
tegnap is szabad volt, és gonodltam nála laudhatbnék, de helyette másnap beszéltük meg, és mondta h haverjánál lesz ha felébred,
de egész nap nem hivott, ez fura volt tőle, alig bírtam magammal, és nem akarom h úgy érezze elhanyagolom, de mégis vártam, hogy ő keressen, addig lefoglaltam magam, és keresett, és mondta, hogy pálinkázott a munkatársával meg annak lakótársával, filmet néztek meg játszottak gépen, naná h közbe nem lehet telefonálni, meg ő is hagyni akart pihenni,
pizzáztak, aztán ment volna haza, de felhívott, nem beszéltük meg, de megkérdezte h haza menjen e vagy hozzám, és feljött hozzám, :) nálam laudt, pedig ő másnap csak éjelre ment dolgozni, én meg kora reggel kelhettem, és neki is kelnie kellett emiatt
mikor jött hozzám párát fújtam a kapuajtóra és szívecskét rajzoltam rá, ennek nagyon örült :)
meg elszívtunk két cigit, pont aznap vettem, nem tudtam h jön, neki meg pont elfogyott, jól jött ki :)
meg kutyusának is vettem finom falatokat és haza tudta vinni :)
mindig tudom, han incs velem, vagy nem keres, akkor dolgozik, alszik, vagy játszik a gépén :)
meg szokásos napi rutin, mint fürdés, kajálás :)
én pl buszozás közben nem szeretek telefonálni, vagy utcán.
ha fürdök és nincs mellettem telefon akkor meg nem hallom meg ha csörög, vagy csak nem szállok ki hogy felvegyem :)
ő megbízik bennem, én is megbízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!