Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen címet adnátok egy kettőnk emlékeivel teli könyvnek?
Karácsonyra ezt készítem páromnak- a bulik szórólapjai, fotók, kommentek, emlékek, minden jó emlék, ami kettőnkkel történt. A végén természetesen lesz rengeteg üres lap, a jövőbeli eseményeknek.
Viszont nem találok neki frappáns címet, és nem akarom simán "Emlékek"-nek nevezni.
(angolul íródik, szóval lehetőleg ne magyar szójáték legyen :D)
Köszi
Remembrance romance (Emlékezet romantika)
Romantic memories (Romantikus emlékek)
Ez volt az ötletem, nem vagyok ezekben profi, azért hátha tetszik :DD
Nem vagyunk az a rózsaszín-szívecskés pár, nem akarom a "romantika" szót belevonni. Inkább az őrült-fiatal-tomboló típusok, akik azért nagyon szeretik egymást.
Köszi az eddigieket ^^
Esetleg valahogy belerakni, hogy ez még csak a kezdet, lesz ennél sokkal több is...
Azt mondtad h angol legyen. ezért irtam angolul. Am attól még h nem vagytok ez a "mézes mázos szivecskés" pár, benne lehet a romantika. az egy komoly kifejezés
Furious love memories - Tomboló szerelmi emlékek
Gondolom ezse jó de mit törődjek én ezzel. kritikusok.. :D
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!