Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.
Az előző vagyok.
Nálunk ő nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idő, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno őt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá...
Hogy őszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy előtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az előzőnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar előtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.
Előző vagyok.
1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészből később, hátha javulsz.
2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Később meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot.
3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis időre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnőjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy ő szeretett volna, csak nem fogadták vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!