Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez? Már ez volt a 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 22:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az... hogy azért már ahhoz elég sok ideje együtt vagyunk. :/ Meg az is a baj, hogy volt barátnője még mindig jár át hozzájuk néha. És amikor én is ott vagyok, meg a csaj is akkor tisztára úgy érzem mintha én levegő lennék. Barátom olyankor kb rám nézni se szokott.. :S Nagyon rosszul esik. Mondtam is neki, de leordította a fejem, hogy én ne várjam el azt hogy ott előtte csókolgasson meg ilyenek. Nem várom ezt el, de szerintem akkor se így kéne csinálni. Mert ha meg bemegyek a szobába, akkor egyből jön utánam, hogy ő hogy szeret, meg csókolgat meg minden. Előtte meg mintha nem is léteznék...
2010. dec. 1. 16:33
 12/14 MarieAntoinette ***** válasza:

Az előző vagyok.

Nálunk ő nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idő, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno őt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá...

Hogy őszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy előtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az előzőnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar előtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.

2010. dec. 2. 06:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát komolyan mondom én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Majdnem 4 évig voltak együtt. A csaj szakított vele, mert állandóan veszekedtek, és ezt már barátom se bírta. Szóval végül is mindketten akarták már a végét. Lehet, hogy az van benne, hogy miután szakítottak kb 2 hónap telt el és mi úgy jöttünk össze. Szóval benne van, hogy még nem felejtette el teljesen. De, mondja mindig hogy velem annyira más minden, hogy én egy külön világ vagyok, és sokkal jobb, meg hogy őt már egyáltalán nem szereti, nem is érez iránta semmit. Üljek le vele, és kérdezzek rá nyíltan hogy még legbelül valahol szereti-e még? De mi van ha azt fogja mondani, hogy nem, nehogy megbántson. Nekem is volt előtte komoly kapcsolatom, szerettem is azt az illetőt, de én mindig odafigyelek hogy ne hozzak szóba egyetlen exet se..
2010. dec. 2. 08:07
 14/14 MarieAntoinette ***** válasza:

Előző vagyok.

1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészből később, hátha javulsz.

2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Később meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot.

3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis időre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnőjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy ő szeretett volna, csak nem fogadták vissza...

2010. dec. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!