Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindíg féltékeny vagyok a barátnőmre, miért van ez?
Figyelt kérdés
a barátnőmnek/csajomnak több a fiú barátja mint a lány,és a közösségi oldalakon is sok kommentot kap fiúktól és úgy vettem észre h élvezi és ugyanúgy válaszol vissza nekik mint nekem,pedig én vagyok a pasija :S akkor mondott olyat is hogy a volt pasiját megcsalta,de azt mondta h engem nem csalt meg és nem is fog mert szeret.Hát én már nem tudom h igaz e mert látásom szerint nagyon elvan a fiúkkal és ez zavar :S2010. nov. 28. 16:21
1/3 anonim válasza:
1: EZEK SZERINT JÓ NŐ A CSAJOD
2: Ki a barátja? Te! Tehát kit szeret? Téged! Vagy ha már mégsem szeret, nem éri meg vele foglalkozni!
Ne agyalj rajta! Néha olyan dolgokat képzelünk bele, amik nem is igazak, de tönkretesznek...
2/3 A kérdező kommentje:
értem,pedig az utóbbi időkben úgy vettem észre h eggyes dolgokban hazudott nekem.ám kösz a választ :)
2010. nov. 28. 16:32
3/3 anonim válasza:
Gondolj arra h ha már rég félrebarátkozott, majd utánna azzal a szájjal smárolt veled amivel más répáját kóstolgatta te abból se érzel semmit. Ha az érzései nem változtak akkor a szemszögödből semmi se változott, pont ugyanúgy bújtok egymáshoz, pont ugyanúgy szeretitek egymást. Akkor meg nem tökmind1 h mit csinál? Vagyis csinálna ha csinálna, de még nem is csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!