Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nyugtassam meg, hogy én más vagyok?
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Én sem és Ő sem szűz már. 1 év 5 hónapos kapcsolata után jöttem én neki mint barát. Meghallgattam, én sem hittem hogy ez lesz de elcsattant egy csók. Bele szerettem.. felhozta 1 hónap után, hogy legyünk úgy együtt.. értitek. Megbeszéltünk egy hétvégét, de megtorpant.. közbe jött valami neki. Kifogások stb.. érzem rajta hogy fél. Fél attól hogy az sms miatt majd én rámászok, ő neki meg nem is lesz jó csak fellángolásból írta. Ez az egész korai neki, nem hogy még a szex. Nem akarok semmit, csak vele lenni. Lelkiekben.. Hogyan hozzam a tudomására?.. Minden találkozót elhalogat. Szemébe akarom mondani hogy nekem ő más mint én.
Hullámzik az érzése: Néha "szeretlek szerelmem:$" "Néha meg ez olyan korai nekem..:\ ne haragudj.." nem tudja mit akar.. nem fogom eldobni, szüksége van rám.. hogyan segítsek ebben neki?
Addig cicózól míg lekésel az egészről és végképp megfutamodik a lány akit szeretsz!
Valljuk be ha nem hozod tudtára hamar,hogy nem akarod megdönteni akkor nem lesz köztetek semmi!
Szóval hajrá és írd meg neki vagy dobj be egy levelet a postaládába vagy akármi!Légy őszinte és tarts ki mellette mint eddig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!