Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsam be a páromnak, hogy nem csalom meg és nekem ő kell?
első válaszoló,miből gondolod hogy ő is korrekt-e hozzád?:OLehet hogy neki is vaj van a fején csak nem bukott még le!!Ebben senki sem lehet 100%-ig biztos,SZERINTEM!!
Kérdező neked meg szerintem annyit,hogy bizonyítani ezt már nem tudod sajnos:Sitt meg fog hallni elöbb utóbb minden!!!!!
az idő sok sebet begyógyít...szerintem ezzel a problémával is megbírkózik!!:)
amúgy meg nehéz helyzet, nem tudom mit csinálnék a helyedben:S
Itt már kár erőlködni, mindkettőtöknek jobb lesz külön. Az egész veszett fejsze nyele.
Ha a bizalom ennyire lecsökken, már szinte lehetetlen visszatornázni. Aztán könnyű visszacsúszni.
Keress olyat, akit nem csalnál meg, kívánod őt és ő is téged. De ezt nehéz megtenni, szövegelni könnyű róla.
Ha nem kívánod akkor ott gáz van :S
Valamivel fel kéne dobnod a kapcsolatot,
amúgy nem akarok vész madárkodni,de ,ha mindketten képesek voltatok a másikat megcsalni nem sok jövőtök van.
Beszéljétek meg a dolgot és gondold meg mi változott, a megcsaláson kivűl,ha megtudjátok beszélni őszintén talán még menthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!