Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok mindent kihozok a páromból, ennyire szeret, ennyit változhat?
hogy lehet hogy párom sose próbálta volna ki a szex egy bizonyos formáját, most megtette velem,
sose nyúlt magához más előtt, előttem igen,
a világért se borotválta volna le szakállát, most kérés nélkül mindig?
sőt mondta h szeretne tőlem babát, de majd kicsit később, és hogy eddig nem volt házasságpárti de feleségül venne hogy legyen lakásunk majd 30 éves korunkra.
meg mondta vigyázzak a pénzére
fél éve vagyunk együtt, 24 évesek vagyunk
Biztos szeret az én párom is ilyen, én vagyok az első akit elvenne feleségül, már az első hónapban összeköltöztünk, nekem adja a fizetését,mert fél h. ő elkölti(én nagyon sporolós vagyok és nincsenek igényeim, vásárolni is csak szinte kaját szoktam :-)
AMúgy ezt a szerelem is okozhatja illetve az is h. már felnőtt és érettnek tartja magát egy komoly kapcsolatra.Mi lassan 2 éve vagyunk együtt,de még nem változott semmi,ugyanazok a tervek és már elkezdtünk spórolni is a saját házra(lassan de biztosan)
Igen, tényleg lehet ilyen. Szerelmes beléd. Azon kevés lányok közé tartozol, akiket társként lehet tisztelni. Legalábbis arra következtetek abból, amit leírtál. Becsüljétek megy egymást. És sztem házasodjatok már össze:D.
Am én komolyan tartok attól, hogy majd, ha nagy leszek nem lesz olyan normális nő, akinek kellenék is. De jelenleg nem is akarok megfelelni senkinek. Nekem is idióta szakállam van, meg hosszú hajam. Egyszer már levágattam egy lány miatt, de nem érte meg (szakított is velem utánna, de nem bántam a hajamat). Szal mindent úgy csinálok, ahogy nekem tetszik és nem akarok megfelelni senkinek, de ha lenne egy olyan lány... akkor lehet, hogy neki meg akarnék felelni. Bár ahhoz aszem meg is kéne szelidítenie.
Na, hát sok boldogságot!
Aztán csináljátok majd azt a kisbabát!
20f
hát 24 évesek vagyunk, fél éve vagyunk együtt :)
kis pénzt kéne gyűjteni
meg erőt :) mert a baba nagy felelősség
és fáradság is :)
de jó érzés, hogy mondta, hogy szeretne babát, és tudja hogy majd tőlem :)
de ha becsúszna az se lenne nagy gond, igazából csak anyagiak miatt, mer kéne saját lakás :) ahoz meg szeretne házasodni
igaza van
még ráérünk :) nekem egyenlőre az is örömet okoz, hogy szeret, de tényleg gyerekkel igazi az élet, és egy nő akkor teljes értékű nő ha már anya és feleség :)
köszönöm a véleményeket és a tanácsokat, jókívánságokat :)
Bőven szerethet ennyire, fél év után pláne. Két év után is így érzek a barátnőm iránt. Ne csodálkozz ezen, minden nőben ottvan az az imádnivaló dolog, amire ha ráérez az emberd nem szabadul :)
Egy dologra figyelj, hogy később is észrevedd ugyanezeket a dolgokat! Ne szokd meg ezeket az apróságokat. Mai napig azért veszek inget -ha veszek :D, hogy lássam a barátnőm szemében azt a pillantást, hogy értékeli.
Szóval ne félj :) Csak tartsd fenn a kihívást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!