Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele fogok betegedni?

Figyelt kérdés
A kérdésem inkább azzokhoz szólna akiknek mesze van a párjuk hogy birják nincs olyan napok mikor teljesen magukba roskadnak Az én párom közel 5,5 hónapja kint van de most már egyre inkáb ugy érzem kezdek teljesen belerokani lelkileg egyszerüen minden rám maradt itthon van 2 gyerekünk is semmi nem érdekli ami itthon van éli kint a világát .Ha felhiv azt is vmikor 1 héten 1 szer vagy 2 szer én nem panaszkodhatok nekem nincs mire? Szerinte én nekem marha jó dolgom van itthon csak én nem értem tényleg én vagyok ilyen hisztis hogy kicsit több beszélgetésre szeretetre vágynénk .Esténként már szinte mindenap sirok nappal nem lehet muszáj tartanom magam a gyíerekek előtt sokszor egész nap aludnánk ujabban elég szégyen de rendes rászoktam az alkoholra egyszerüen 2 pohár ital után tudod megnyugodni .Tudom hogy nem igy kéne viselkedni de egyszerüen vmikor felkelni sincs kedvem Várom a véleményeket hogy valojában nincs minden rendbe a kaopcsolatommal vagy én vagyok ilyen labilis állapotu?
2010. nov. 25. 23:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ő kint dolgozik?? vagy miert megy annyi időre ki?

mert ez igy enm kapcsolat,vagyis en ha felnövök,biztos nem szeretnék igy elni. angyon sajnálom önt,de nemtudom mitévő legyen. még csak 15éves lany vagyok,és ha en nem latom hetvegen a szerelmemet,majd bele halok,nemtudok mit tenni,unatkozom.neha azzal foglalom le magam,h a kistesomat,aki 11 evvel fiatalabb nalam:) szorakoztatom,vagy foglalkozom vele,pl. karácsonyi diszeket csinalunk egyutt-ő adogatja a papirt,vagy mintalyukasztoval hipihéket vág ki.

tudom,h ugy tunik,én csak 15 vagyok,és ez csak egy tinikori fellangolas,de én tényleg aterzem a fajdalmát. és h en egy hetvegen mar alig birom,nagyon rossz lehet magának 5,5 honapig a párja nelkül lenni.

szerintem vagy kérje meg h valtson munkát,vagy komolyan beszelgessen el vele,h ezt nem birja tovabb:(

rem. segitettem...

ha gondolja,irhat nekem erre az e-mail cimre: kattantkati@freemail.hu

---tudom,h fura a email cim---ez a masodik,amit arra hasznalok,h ne ismerjenek fel :))

2010. nov. 27. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!