Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat mért ijeszti el a gyerek gondolata? Vagy az, hogy mondjuk a lány komoly kapcsolatot tervez?
15/L vagyok, szóval még elég korai ezen gondolkoznom, de az én barátom azt mondja, hogy ÚÚÚÚTÁÁLJAA a gyerekeket. És nagyon sok fiútól hallottam már, hogy nem akarnak gyerekeket, vagy ha meghallják a "komoly kapcsolat" szót akkor inkább elmenekülnek. Én elég családcentrikus vagyok már most, szóval ez zavar. Ha az ölembepottyanna a semmiből egy gyerek, tudom hogy hihetetlenül nehéz és majdnem lehetetlen lenne, de én az életem árán is felnevelném. És komolyra szeretném tervezni a barátommal, lehetséges ez egy mai fiúval(nem gyerekre gondolok, csak hogy mondjuk évekig vagy tovább együtt legyünk)?
Korban két év van köztünk.
Ez így 3 kérdés, amelyikre tudtok, válaszoljatok :)
Előre is köszi.
Nem akarok tőle semmit OO" A gyerek dolgot csak megemlítettem. Az egy teljesen más téma. Azt csak úgy általánosságban írtam.
Barátommal kapcsolatban csak az érdekelne, hogy szerintetek lehetséges-e ilyen korban, hogy tovább együtt legyünk.
Ha jó csaj vagy és a kölyök is jófej akk még lehettek házasok is.
De nálam úgy van ha nagyon csinos a csaj akk rá se nézek a másra.
18/F
Köszönöm a választ :)
Tudom. sajnos tudom, hogy ez így van. De nem tudom elviselni azt a gondolatot, hogy elveszítem. 2 évig csak rá vártam.(régen együtt voltunk, de nagyon éretlenek egy kapcsolatra szóval vége lett) 2 évig minden megfordut már a fejembe "minek vagyok én még itt, ha úgy se kellek neki" meg ilyenek. Annyira, de annyira szeretnék amíg csak tudok, vele lenni. Csak akkor lesz vége, ha azt ő akarja, és azt szeretném elérni, hogy minnél később akarja :) Tudom, még rengeteg minden változhat, lehet hogy azért gondolkozok így, mert a szüleim a példa arra az esetre amit szeretnék:
Együtt voltak körübelül annyi idősen amennyi most én vagyok. Aztán két év szünet, addig nem is látták egymást. Aztán újra együtt lettek, apum megkérte 21évesen anyum kezét, 3 évre rá megszülettem én és a hugom. Tehát mégis csak van példa rá. És ez lenne minden vágyam :) Annyit vártam rá, annyit szenvedtem miatta, ez alatt a 2 év alatt, megtanultam mit szeretek benne, mi hiányzik benne, és hogy milyen elviselhetetlenül rossz a hiánya. Én nem akarom elhagyni :)
Tudom, hogy ez még változhat, hiszen akármi megtörténhet. de bárcsak egy tündérmesében élnénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!