Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolatot hogyan felejtettetek el?
Őszintén? Sehogy. Nem lehet elfelejteni.
Lezárni lehet, a helyére rakni (elmúlt) lehet, emlékezni azonban fogsz rá. Akkor is, ha lesz másik kapcsolatod.
És tanulni is lehet belőle. Amit ebben a kapcsolatban hibát látsz, a jövőben igyekezz elkerülni. Írtad pl. más a felfogás, mást szeretnétek. A jövőben erre figyelj oda.
Szerintem nem lehet, de nem is akarhatod elfelejteni. Hiszen szeretted, és miért is akarnád, amikor csomó dolgot éltetek át együtt és nagyon sok hasznos tapasztalatot szereztél.
Nem mondom azt, hogy könnyű lesz a szakítás után, de ha vele semmiképpen nem működik, akkor esélyt kell adnod magadnak arra, hogy találj valakit, akivel igen.
A szakítást amúgy mindenki másképp éli meg, van, aki pár hónap alatt túl teszi magát rajta, de egyik barátnőm azt mondta, hogy a hosszabb kapcsolatok után kb annyi év kell, amíg készen állsz egy új kapcslatra, mint a előző kapcsolatod fele. Persze én ezt egy kicsit túlzásnak tartom, de sztem 1 évre mindenképpen szükség van.
Én 4 évig voltam együtt az előző barátommal, kb 1 éve szakítottunk és még mindig nem vagyok biztos hogy készen állok egy új kapcslatra, de mostmár legalább el tudo képzelni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!