Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem mindig mond igazat nekem. Nagyon féltékeny vagyok, és sok minden van amit inkább a hátam mögött csinál, minthogy elmondja, mert azt hiszi, hogy nem derül ki és akkor nekem nem fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok itt, hogy pl. volt osztálytársának aki lány névnapja volt, és reggel míg én reggeliztem küldött neki üzit, amiben felköszöntötte. Ezt persze én csak később tudtam meg. Mentem vissza a szobájába reggeli után és akkor jött egy sms neki. Ő feküdt, kérdeztem odaadjam-e a telóját, de azt mondta hagyjam bizti csak egy jelentés. Én nem kérdeztem semmit. Eltelt a nap úgy hogy többször is ránézett a telójára tudta hogy smse jött, de nem nézte meg. Rákérdeztem, hogy miért nem nézi meg, mire ő, hogy ne legyek olyan kiváncsi, semmi érdekes. Később aztán megnézte, elmosolyodott és lerakta a telót. Persze nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg ki irt, és egy csaj volt akinek annyit írt, hogy "Boldog névnapot!" a csaj persze mézes mázasan megköszönte, hogy ő milyen aranyos, hogy gondolt rá. Már kb két éve nem is találkoztak, sőt nem is angyon beszéltek. Miért kell ilyen dolgokban hazudnia? Miért nem érti meg, hogy én inkább azt szeretném, hogy mondjon el minden apróságot, mert így csak még féltékenyebb leszek. Persze ő a mai napig nem tudja, hogy megnéztem az üzit. De nem bírom már. Annyi ilyen apróság van, ami miatt félek, hogy kikészülök és elveszitem! Pedig nagyon szeretem és ő is engem, mert bujik mindig ezerrel, meg ki is mutatja! Mit tegye? Hogyan értessem meg vele, hogy beszéljük meg mindig az ilyen dolgokat is és ne titkolózzon mert attól csak rosszabb lesz.
2008. jan. 14. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, vannak ilyen pasasok. Szerintem semmiképpen ne görcsölj rá arra, hogy nem akarod elveszíteni, mert az nem tesz jót sem neked, sem a kapcsolatodnak (ezt nagyon nehéz megtenni)! Ha ő is szeret, meg kell értenie, hogy ez neked fontos, hogy vannak dolgok amiktől szomorú leszel, és minimum megpróbálnia a kedvedben járni. Ha erre képtelen, sőt, meg sem ért, vagy esetleg emiatt veszekedik, az nem jó jel, akkor el kell gondolkodnod, milyen kapcsolat ez a részéről! (szerintem). És persze mindent mondj el neki, amit érzel, ne tartsd magadban!! Vannak olyan dolgok, amik egyszerűen csak fontosak, pl az őszinteség és a megértés.
2008. jan. 14. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

:Dnekem is volt ilyen

h

nem mondta h mikor cigizik füvezik iszik,...stb

és megmondtam neki hogy szeretném tudni,

ezért ő azóta elmondja...

ennyi

aaz a baj a legtöbb emberrel aki ide ir hogy nem gondolkodik el a saját baján,pedig olyan egyszerű..néha csak beszélni kell a párunkal:D

de tudom...

én is amikor ide irok akkor nem mindig látom át a saját helyzetemet...

csak mond meg neki hogy tudni akarsz mindenről...ennyi...:D

sok szerencsét,pussz

2008. jan. 14. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért vagy kiborulva, egy hülye sms-en. Ez annyira gyerekes dolog, hogy mindenről számon akarod kérni. Ő is ember, és elhiheted, ha a hátad mögött akarja csinálni, akkor nem úgy fog sms-ezni, hogy te ott vagy. Inkább élvezd, hogy szeret, és ki is mutatja, minthogy ezeken a hülyeségeken múljon,és elveszítsd. Ja és ne akarj tudni mindent, mert neki is lehet ismerőse,akit felköszönt névnapja alkalmából. Szerintem neked is van, és akármennyire is meglepő, szerintem te is szóba állsz fiú ismerősökkel. Boccs, ha kicsit nyers voltam, de nem így kell rávenni, hogy megmutasson mindent. Nembeszélve arról, hogy piszkálsz a telcsijébe. Szerinted jó néven venné?!!
2008. jan. 15. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is ebben a cipőben járok már 2 éve,imádjuk egymást ez tuti, úgyhogy már néha nem is szólok semmit mert nem akarok veszekedni,semmi értelme.Amikor már felgyülemlenek a dolgok bennem akkor már nem bírom megállni de szerintem ez természetes.Sok fiú egyszerűen nem tudja megérteni azt hogy egy lánynak, nőnek a lelke sokkal érzékenyebb, egy lánynak több oka van a féltékenységre hisz őket többször használják ki és bánztják meg mint egy pasit.És ami neki nem fáj az lehet hogy neked rettentően.De szerintem sose fognak meváltozni nekik ezek a dolgok a vérükben vannak.Bár megfelelő viselkedéssel biztos lehet rajta segíteni.De sajnos 2 év alatt sem tudtam rájönni hogy mit hogy csináljak.
2008. jan. 18. 03:38
 5/8 A kérdező kommentje:
azóta kiderült,h egy új kolléganőjének írt, akit kb. 2 hete ismert és összességében max. 5-10 percet beszéltek. Igenis idegesít, mert miért kell a hátam mögött intéznie, ha nincs semmi?! Vagy rosszul gondolkodom?
2008. jan. 25. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi 4.5 éve vagyunk együtt és én is ebben a cipőben járok,mint te.nem akar velemmegosztani mindent vagyis inkább semmit nem oszt meg amikor nem vagyunk együtt,mertmi távkapcsolatban vagyunk,csak hétvégén találkozunk.Amikor megkérdezem,hogy mi történt vele ma vagy mit csinált,kivel volt,csak annyit mondd,hogy nem történt semmi,meg minek nekem tudni mindenről,amikor az az ő magén élete és kell neki aszabad tér.Ez persze nekem nem könnyű,mert egy ideig bírom,addig gyűlik bennem a feszültség,de egy idő után kiborul a bili és akkor persze megy a veszekedés ezerrel.De tudom,hogy nekem kell elfogadni,hogy nem akar mindenbe beavatni és nem szabad piszkálnom emiatt,mert meg is mondta,hogy ő ezt már nagyon unja,hogy csak keresem telefonon stb, és már ott jár,hogy legyen vége.Úgyhogy inkább megpróbálom magam visszafogni,bármennyire is nehéz.
2008. jan. 26. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és azt elfelejtettem még írni az előbb,hogy ő is gyakran füllent,meg nemmondd el dolgokat,hogy így elkerülheti a veszeekdést.Szóval a pasik többsége iylen,csináld úgy,hogy ő se tudjon rólad mindent,mert én most kezdtem el ezt,hogy nem rögtön elkezdek neki mesélni,hanem kérdezzen és érdeklődjön felőlem,ha meg nem etszi egyszerűen nem mesélek én se.
2008. jan. 26. 20:35
 8/8 anonim válasza:
100%
ha 16 alatt vagy akkor nincs miről beszélni...
2008. okt. 26. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!