Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 6 és fél hónapos kapcsolatot lehet már komolyabbnak mondani, ha mindketten nagyon szeretjük egymást?
Lehet.A 2 fél hozzáállásán múlik.
Mi most vagyunk 5 hónaposak, de nem érzem annak :( Ennek a párom az oka. Én komolyan gondolom, de ő nem :( A szakítás lebeg a fejem felett...
Az idő még önmagában nem elég.
Mennyire ismeritek egymást? Testileg-lelkileg...
Mennyi közös programotok volt? Hogyan sikerültek ezek?
Fél év ÁLTALÁBAN már komolynak mondható... de, ha ritkán találkoztok, akkor mindketten nyilván a legjobb oldalatokat mutatjátok egymásnak. Ebből később lehet probléma.
Ezért nem árt a másikat látni úgymond 'éles' helyzetben. Ez akár lehet olyan, hogy elmentek valahova kirándulni, és megáztok. Mit csinál, hogyan viseli a helyzetet és hogyan lesz úrrá rajta?
Én úgy mondanám,már jelent valamit.
Mikor mi voltunk 6 hónaposak,még valósággal a fellegekben jártam a szerelmi láztól:)Most,3 év után azért már jóval reálisabban és komolyabban látjuk mindketten a dolgokat.Mi már együtt élünk,és meg kell mondjam,ha egy pár tartósan együtt is akar maradni,MUSZÁJ alkalmazkodni,kompromisszumokat kötni,SOKAT!És abszolút igaz,lakva ismerszik meg a másik...
Szóval együttélés előtt felesleges ezt meg azt ígérgetni,habár mindenki így tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!