Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejönnétek valakivel, szeretitek egymást, és csak hónapok múlva derül ki, hogy cigány, akkor otthagynátok-e ezért az illetőt?
A cigányok iránti gyűlölet részemről nem rasszizmus, hanem maga a nagybetűs TAPASZTALAT. Ismertem én már olyan cigányt, aki jajjde rendes volt, a szó szoros értelmében. Aztán elég volt találkoznom valamelyik testvérével...A rendes cigányból egyből söpredék lett, csak azért, mert én például magyar vagyok...
de a kérdés értelmében ha valakibe beleszeretsz az már mélyebb annál hogy ismered.. ott már a szó szoros értelmében ismered az illetőt. akinél csak az befolyásolja a kapcsolatot valakivel hogy cigány az illető, az rasszista és ne is próbáljon mást állitani.
van nekem osztálytársam aki cigány származású, jó fej, rendes, osztályelső tanuló... akkor csak azért utáljam mert cigány?
Fehér magyarok, fehér hatalom
Meg is utálnám mert eltitkolta nem csak otthagynám.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!