Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valami a párom és a volt barátnője között, vagy csak én vagyok túl féltékeny?
Szerintem ez nem jo,hogy visszajar hozzajuk.En is nagyon joban voltam az ex-em csaladjaval,de azert nem jarok hozzajuk(nem is tudom,hogy a jelenlegi parom milyen szemmel nezne ezt).Barhol talalkozunk beszelgetunk,meg minden,de ennyi.
Remelem,hogy nincs igazam,de szerintem feltekennye akarja tenni a masik csajt.
Mondd meg neki,hogy ez igy neked nem jo,eleg megalazo,es ha kicsit is szamitassz neki,akkor valtoztasson!Nem azt kered,hogy soha tobbe ne beszeljen veluk,vagy hogy ne ismerje meg oket,viszont ne vigye tulzasba a dolgokat.En ezt nem engednem meg a pasimnak az tuti.
Azt hiszem hasonló cipőben járunk.
Én is féltékeny vagyok a párom exére. Már 3 éve szakítottak, velem 2 éve van együtt, imádjuk egymást. De a lány mai napg keresi, és nekem ez nem esik jól.
Úgy h én sem tudok nyugodt lenni, pedig tudom jól h a barátom már nem akar semmit tőle, de a lány idegesít. Szerintem ülj le és beszéld meg a pároddal. Én is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!