Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek ilyen? Az új pasim kísértetiesen hasonlít a régire! Külsőre!
nagyon szerelmes voltam egy pasiba,de nem lehettünk sokáig együtt,elvesztettem Őt...imádkoztam,hogy kapjak még egy olyan pasit,mint Ő. erre itt van. Hihetetlen,nem?
a szeme,az orra,mimikája,ahogy rámnéz...olyan dejavu érzés! mintha Vele lennék...nagyon furcsa
hát,lehet :) olyan poén hogy szemből is hasonlit,de ha oldalról néz rám,egy az egybe az előző pasim néz vissza rám :D
gondoltam hogy összehozom őket egy sörre,kissé meglepődnének XD!
Velem ilyen még nem fordult elő, a mostani barátom nagyon nem hasonlít az előző pasimra, szerencsére! Nekem nagyon nem hiányzik az, hogy a régit lássam a mostaniban is.
Én nem szoktam kategorizálni, nálam két típus van: a normális pasi és aki csak dugni akar :S Az előző pasim az a tipikus szőke, kék szemű, eszméletlenül jól kinéző csávó volt, de csak dugni akart, ott is hagyott amiért nem tettem szét neki a lábam másfél hónap után. A mostani viszont egy igazi csoda *-* Sok pasit ismerek, de ilyennel korábban sosem találkoztam, ha nem ismerném, nem hinném el, hogy tényleg létezik ilyen :D Nagyon szeretem.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!