Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnék egy fiúnak a két éves évfordulónkra?
Most leszünk két évesek a Párommal! Valami különlegesre gondoltam...hiszen ő is különleges számomra. Tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek neki! Van valami ötletetek? Légyszi segítsetek!
Kapott már órát, karláncot, gyűrűt, képkeretet képpel, toll-szettet...de most nem tudom mi legyen! :(
2 pofon, hogy soha el ne felejtse!
:DDD
Csak viccelek.. szép ajándék lehet, ha festetsz, vagy rajzoltatsz magadról egy portrét, vagy a rossmannban csinálnak olyan naptárat, 4 ezer ft, ahova saját közös fotóidat válogathatod be minden hónapra .
Szerintem Te jársz vele, és két év alatt talán "lehet némi sejtésed", hogy minek örülne... valahogy sosem értem, hogy miért egy vadidegennek kellene tudnia, minek is örülne az ember szerelme...
De hogy ne legyek annyira kötözködő gondolj valami nagyon személyesre, ami a kapcsolatotokat jelképzeheti. Valami, ami utal, megörökít egy kellemes emléket, az első találkozást stb.; tehát kapásból nem az, amiket pl. felsoroltál. Legyél találékony.
Az utolsó előttinek jó a szövege :D
Ám vegyél neki egy sportkocsit, annak nem mondana nemet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!