Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsin belül egy pasinak tetszik, ha egy csaj bevállalós, ha van önbizalma, és ha más pasiknak is tetszik? De persze ettől ő még hűséges.
ez nem igaz, én meg azokat a pasikat utálom, akik pár szó vagy kérdés alapján totális tévedésbe gabajodva a legrosszabbat nézik ki másokból. Abszolút nem vagyok könnyű vérű, nekem párom van, és szerelmes vagyok belé, ésm ind3ennél jobban szeretem. És min5t már említettem, aki ítélkezik, az a legrosszabb indulatú ember. Sosem használok olyan szavakat, amire ti gondolhattok pl.: szercsi mercsi, fürcsi, szejjeeee
és tini sem vagyok
amilyen én vagyok az az én természetem, és nem korhoz kötött, tehát nem növöm ki, és abszolút nem szoktam ezen szavakat használni. De ha használnám max poénból lenne, vagy hogy másokat kiparodizáljak. Ettől függetlenül hogy idegesít engem is az ilyen fajta "ribis"? duma, nem hinném hogy valaki ettől lenne ribi, vagy "IQ betyár" meg azt sem gondolnám hogyha valaki kiejti a száján a hasonló töltetű szavakat, akkor hoppára könnyűvérű laza csaj lenne. A távolságtartást és elérhetetlenséget nem azért kérdeztem, mert meg akarom csalni a párom, csakhogy féltékeny legyen, és fusson utánam. Csak szeretem őt, és félek, hogy megfojtom vele. Nem szeretem a vagánykodó pasikat, én inkább az egyszerű, őszinte, magabiztos pasikat szeretem, akik családra vágynak, megbízhatóak és nem holmi szórakozásból vannak velem.
Tehát korrektség minden tekintetben.
24/L
igen
ilyen pasit szeretek, amilyen beállítottságú én vagyok, őszinte, hűséges, aki ki tudja mutatni az érzelmeit, akár szavak nélkül is, és aki tud boldog lenni az elvesztés félelme nélkül.
"ez baromság, akkor te hülye vagy :)"
Hát nem hülyébb, mint te...
"nem szoktam úgy beszélni hogy szercsi mercsi ha erre gondolsz, csak rövidítek néha, mer kib*szottul fáradt vagyok....."
Akkor talán nem itt a neten kellene az idődet tölteni, hanem pihenni.
"ez nem igaz, én meg azokat a pasikat utálom, akik pár szó vagy kérdés alapján totális tévedésbe gabajodva a legrosszabbat nézik ki másokból."
Helyesen: gabaLYodva.
"Nem szeretem a vagánykodó pasikat, én inkább az egyszerű, őszinte, magabiztos pasikat szeretem, akik családra vágynak, megbízhatóak és nem holmi szórakozásból vannak velem."
Sok ilyen pasi van, csak észre kellene minket venni, és nem rögtön a külső alapján elfordulni tőlünk. :D
"Nem ez alapján kéne megítélni másokat, hogy ki hogyan fogalmaz."
Nos az elsővel azonosan a kapcsinál azonnal abbahagytam, de adtam még egy esélyt, de a "szal" végképp kiakasztott.
szerintem a legtöbb pasi is használja azt, amúfy én beszédben nem használom, max csak írűsban, amúgy meg nem tudom miért fizetem a netet, ha egész nap alszom. szerintem 10-12 óra alvás elég, csak tudod éjszakás meló mellett nem mindig engedheti meg magának az ember, hogy annyit aludjon, főleg ha mellette más dolga is van. De te is eléggé unatkozhatsz, ha azzal vagy elfoglalva, hogy folyamatosan másokban keresed a hibát, a magadéban pedig nem veszed észre.
Amúgymeg nem tudom honnan veszed, hogy én olyan csaj vagyok, aki külső alapján ítélkezik, és aki könnyűvérű. Nekem van párom, fél éve vagyok vele együtt, nagyon szerelmes vagyok belé, nem néz ki rosszúl, de nekem a
kisugárzás többet jelent, és az, hogy el tudunk egymással beszélgetni mindenről, a fontos, hogy őszinte legyen és hűséges, ha már engem választott. Ő sem, én sem vagyunk bulizós típusúak. Amúgy amit a helyesírás ellenőrző hibának észlel, azonnal kijavítom :)
néha a jót észleli hibának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!