Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon utálnátok, ha a barátnőtök megpróbálná feldobni az öltözködéseteket?
Figyelt kérdés
A barátommal az a helyzet, hogy nem igazán ad a külsejére. Nem mondom, hogy igénytelen, de igazából rohadtul nem érdekli az öltözködés. Össze nem illő, elnyűtt ruhadarabokat vesz fel rendszerint, és több napig hordja. Nem valami divatmajmot akarok belőle faragni, csak szeretném, ha leselejteznénk a régieket és vennénk pár új cuccot. A pénz nem akadály, és igazából hajlana is rá, csak nem eléggé. Mi a véleményetek erről?2010. nov. 15. 20:41
12/14 A kérdező kommentje:
nem, de ezek szerint nem csak nálunk ez a helyzet:D
2010. nov. 16. 20:44
13/14 anonim válasza:
ezt akár kérdezhettem volna én magam is (amire választ vársz), de ne haragudj, én a divatszakmában mozgolódok és nem vinném el így a barátomat új cucc nézegetőbe. Úgy szeretem ahogy van... :) nem érdekel, hogy kicsit néha szakadt vagy "igénytelenebb"
Még úgy is őt látom a legszebb férfinak a világon!
20/L
14/14 anonim válasza:
nálunk is ez a helyzet,barátom lesz@rja hogy mit vesz fel,lényeg h tiszta legyen a cucc de nem érdekli őt ha szétnyúlt agyonmosott pólóban mászkál szinben össze nem illő cuccokat vesz fel. Eddig minden karácsonyra és szülinapra pólót kapott tőlem,örült neki. De még igy is néha úgy öltözik fel mint vmi ágrólszakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!