Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem ,aztán másnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem ,aztán másnap azt mondta béküljünk,aztán meg az mondta mégsem,de annyira szeretem!Mit csináljak én vele akarok lenni ujra!?

Figyelt kérdés
Nem erőltetek semmit sem, de vmiért még is azt érzem ,h ne adjam fel!!!
2009. jan. 11. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha esetleg leírnád, hogy miért szakítottatok....stb...Lehet nem akar téged, maga se tudja mit érez...nem szerelmes már beléd és csak megszokásból maradna melletted...Találsz másikat is és ez az érzés hogy "nekem nagyon kell" elmúlik!
2009. jan. 11. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer szakitott veled, akkor már nem azt érzi, hogy nagyon szeret, valami ott már nem ok! Tudod a káposzta se jo melegitve! Valoban o se tudja eldonteni, hogy mi is akar valojában. Te pedig szerintem tulságosan kiadod magad neki és ugy játszik veled mit macska az egérrel. Tudja, hogy akár mi is lesz te mindig vissza fogod fogadni! Uljél le vele és beszéljétek át, hogy mi legyen és dontse el hogy kellesz e vagy nem, ne játszon olyat, hogy hol veled, hol nem, mert ha ezt most nem tisztázátok le sokáig is elhuzodhat és csak te sérulsz benne, de nagyon. Gondolj bele, hogy nélkule szenvedsz e max 1 honapot amig tul leszel rajta vagy ugy mond mellette szenvedsz még nagyon sokáig! Mérlegelj, hogy mégéri e neked várni rá, hogy mikor gondolja meg magat, hogy vissza megy hozzád, vagy lápra állsz és el jársz bulizni a barátokkal és ismerkedni, nem kell uj kapcsolatott kialakitani csak élvezd a singli életett, hidd el annak is vannak jo oldalai.
2009. jan. 11. 16:49
 3/11 A kérdező kommentje:
igen én ezeket minden tudom amiket leírtok!csak még is egyszerűen nem kell más!!!!annyiszor jártam már igy!!talán tul ragaszkodó vagyok!!!??jah azért szakítot mert neki nem kell kapcsolat,meg bulini akar,meg csajozni,és megmondta korekted,minthogy megcsaljon,de szeret v nem?én sosem tiltotam meg neki,h ne legyen barátaival!!!
2009. jan. 11. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
De volt oka a szakításnak?
2009. jan. 11. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Nos szerintem ha ő még élni akarja a saját kötetlen életét....akkor még nem elég komoly, és érett egy kapcsolathoz.

Sztem ne törd magad miatta, ha ő nem veszi semmibe az érzelmeid, és ha csak játszadozni akar, akor azt tanácsolom, hogy lépj túl rajta.

Úgy gondolom elég fiatal vagy még, és nem csak 1 fiú van a világon.

Keress mást sztem, aki megbecsül, és komolyan vesz.

2009. jan. 11. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor ha ennyire szereted és nem birsz tole elszakadni, hagyad hagy élje ki magát hagy bulizon stb... Max annyit tudsz csinálni, hogy jársz vele ugy mint barát. Ott is vagy vele és látod is hogy mit csinál! Legyél mindig mellette, segitsed és támogassad annak ellenére hogy már nem jártok egyutt! Hat ha rájon hogy mellette a helye!
2009. jan. 11. 17:14
 7/11 A kérdező kommentje:

20éves vok és mióta megvagyok ,nah jó nem ,de kb. 15éves korom óta keresem az igazit,nem túl nagy sikerrel,de kb. 3éve mindig csak velem szakítanak!talán túl komolyan veszem a dolgokat!!voltam 1évig singli elég volt nekem vmi biztos kell,akivel elmehetek vhova vagy csak dvd-ünk, és szeret magamért!!!végre ugy éreztem ,h igen ö lesz az,és mindenben jó volt nekem ,nem volt béna,jól nézett ki,pont hozzám való, és én hozzá!!!vmit tuti elrontottam!!!!visza akarom kapni!!!!!!szeretem

am azért szakított,mert nem érzi azt amit kellene,és nem h velem senkivel sem akar kapcsolatot,h lekösse magát!!

2009. jan. 11. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok...érzékeny vagy, és lehet nem is vagy belé annyira szerelmes, csak ragazkodsz hozzá, illetve szeretethiányod van...viszont, ha ilyen vagy...Jobbat érdemelsz!
2009. jan. 11. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire magabizos, akkor ő tuti nem szeret téged. Szerintem hagyd ott.
2009. jan. 11. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ismerősöm hasonló cipőben járt. Nem hinném, hogy ő kell, inkább elképzelted őt valami másabbnak, és az hiányzik. Lehet hogy kicsit így van?

Másrészt, nem ő hiányzik, hanem hogy legyél valakivel, meg az összebújás, meg a hasonló jók.

Valamint: 20 évesen manapság kevesen mennek férjhez Európában. Hidd el, lesz még pár pasid, mire találsz olyat, aki jobban beleillik az álomképbe.

Nem bántani akartalak. Remélem segítettem

2009. jan. 12. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!