Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy buszmegállóba egy idegen csajnak ha tetszik?
Figyelt kérdés
Nem tudok mit kitalálni. Valami értelmes dolgot írjatok.Kösz2010. nov. 14. 16:35
11/21 anonim válasza:
jó ha te tudsz jobbat akkor hajrá...ebben mi az egyételmű mi van ha tényleg nem tudod?! úgyse derül ki... én itt ahol lakom a fele buszt nem tudom merre megy hiába lakom itt ahol élek 8 éve
12/21 anonim válasza:
ja nem nekem szólt?:D akkor bocs szivesen amúgy! 16:47 megint
13/21 anonim válasza:
B+! Nem téged kérdeztelek, hogy buszra vársz e, hanem a kérdésre válaszoltam.
Ez magasan a legsz@rabb kérdés, amit adott szituban feltehetsz.
Én tutira bekérdeznék egy ilyet, annyira űber gáz, hogy ha nav egy kis humorérzéke, onnan már sínen van a dolog, csak jól kell előadni. Ha meg nincs.. na jó, akkor hülyének néz :)
14/21 A kérdező kommentje:
bocs hogy nem vettem észre de kösz
2010. nov. 14. 16:57
15/21 Kriszti83 válasza:
Kérdezzd meg tőle mennyi az idő, elment-e már az xy busz, aztán próbálj vele beszélgetni valamilyen témában, amiben otthon érzed magad.
16/21 anonim válasza:
16:47!! csak nem szegedi vagy? xD :D
17/21 anonim válasza:
Nagyon nem jön be, amikor egy srác odajön és annyit kérdez:" A buszra vársz?"... Nem, csak úgy tűnődöm a színpompás automobil-forgatagon...-.-" Szerintem ez eléggé ócska ismerkedési szöveg. Amikor annyit kérdeznek: "Elment - e már ez vagy az a busz?", ez egy fokkal értelmesebb szerintem. Azokat bírom a legkevésbé, akik azt akarják mindenáron megtudni, hogy milyen zenét hallgatok éppen... vagy sasolják az olvasmányt, amit a kezemben tartok, és megjegyzik, hogy "Hmmm... azt én is szeretem". Na, ilyen ne légy, ha egy mód van rá.
18/21 anonim válasza:
Én mindig zsepit kérek ha tetszik az utcán a srác...:)
19/L
19/21 anonim válasza:
Én tuti elküldenélek ha hozzámszolnál :D :X
20/21 anonim válasza:
"Én mindig zsepit kérek ha tetszik az utcán a srác...:)
19/L
"
Tőlem érdekesen mindenki zsepit kér az utcán.. nem értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!