Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak egy buszmegállóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy buszmegállóba egy idegen csajnak ha tetszik?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit kitalálni. Valami értelmes dolgot írjatok.Kösz
2010. nov. 14. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
jó ha te tudsz jobbat akkor hajrá...ebben mi az egyételmű mi van ha tényleg nem tudod?! úgyse derül ki... én itt ahol lakom a fele buszt nem tudom merre megy hiába lakom itt ahol élek 8 éve
2010. nov. 14. 16:49
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
ja nem nekem szólt?:D akkor bocs szivesen amúgy! 16:47 megint
2010. nov. 14. 16:50
 13/21 anonim ***** válasza:

B+! Nem téged kérdeztelek, hogy buszra vársz e, hanem a kérdésre válaszoltam.

Ez magasan a legsz@rabb kérdés, amit adott szituban feltehetsz.

Én tutira bekérdeznék egy ilyet, annyira űber gáz, hogy ha nav egy kis humorérzéke, onnan már sínen van a dolog, csak jól kell előadni. Ha meg nincs.. na jó, akkor hülyének néz :)

2010. nov. 14. 16:56
 14/21 A kérdező kommentje:
bocs hogy nem vettem észre de kösz
2010. nov. 14. 16:57
 15/21 Kriszti83 ***** válasza:
Kérdezzd meg tőle mennyi az idő, elment-e már az xy busz, aztán próbálj vele beszélgetni valamilyen témában, amiben otthon érzed magad.
2010. nov. 14. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:
16:47!! csak nem szegedi vagy? xD :D
2010. nov. 14. 18:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon nem jön be, amikor egy srác odajön és annyit kérdez:" A buszra vársz?"... Nem, csak úgy tűnődöm a színpompás automobil-forgatagon...-.-" Szerintem ez eléggé ócska ismerkedési szöveg. Amikor annyit kérdeznek: "Elment - e már ez vagy az a busz?", ez egy fokkal értelmesebb szerintem. Azokat bírom a legkevésbé, akik azt akarják mindenáron megtudni, hogy milyen zenét hallgatok éppen... vagy sasolják az olvasmányt, amit a kezemben tartok, és megjegyzik, hogy "Hmmm... azt én is szeretem". Na, ilyen ne légy, ha egy mód van rá.
2010. nov. 14. 18:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Én mindig zsepit kérek ha tetszik az utcán a srác...:)

19/L

2010. nov. 14. 18:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Én tuti elküldenélek ha hozzámszolnál :D :X
2010. nov. 14. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:

"Én mindig zsepit kérek ha tetszik az utcán a srác...:)

19/L

"

Tőlem érdekesen mindenki zsepit kér az utcán.. nem értem :D

2010. nov. 14. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!