Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja a férfi, hogy a nő jelentkezzen, akkor
amikor akar?
Figyelt kérdés
Miért nem keres? miért bízza a véletlenre, hogy vagy beszélünk, vagy nem? SOk mindenről tudnék vele beszélgetni, mert már jó két hete nem tettük, és nem is találkoztunk, eltűntem pár napra, akkor adott magáról életjelet, hogy "valami baj van"?...
akkor jelentkeztem, de totálisan rám bízza, hogy ha beszélünk beszélünk, ha nem akkor nem.
Ez miért van? mit tegyek, hogy értékelje, hogy beszélhet velem?
Ezt nem tudom mért is teszi veled. Le kéne ülj és ezt vele megbeszélni/ tisztázni a dolgokat. 30/N.
2010. nov. 13. 21:34
2/13 A kérdező kommentje:
na de jó az, ha felhívom erre a figyelmét?
szerintem maradok csöndben és megvárom mi lesz
ha jelentkezem nyomulósnak tűnök?
2010. nov. 13. 21:36
3/13 anonim válasza:
eltűnsz pár napra,ezzel azt mutatod,h nem fontos a számodra.szted ezek után miért nem hív fel?10 milliós kérdés ám.....
2010. nov. 13. 21:38
4/13 A kérdező kommentje:
de ennyire nem akar engem, hogy így belenyugszik, hogy nem tud rólam semmit?
2010. nov. 13. 21:39
5/13 anonim válasza:
rosszul gondolkodsz nagyon.aki lesz.rja a fejedet abba te fektetnél még energiát?ez a 20 milliós kérdés...
2010. nov. 13. 21:41
6/13 A kérdező kommentje:
jó, akkor 30 milliós kérdésre felelj nekem,kérlek:
hogyan nem tűnök nyomulósnak?
2010. nov. 13. 21:42
7/13 anonim válasza:
Az első hozzászóló vagyok. Szerintem nem tűnik ez nyomulásnak ha leülsz vele és megbeszélitek most hányadán is álltok egymással. Kérem kommunikálni is kéne egymással. 30/N.
2010. nov. 13. 21:44
8/13 anonim válasza:
az h ilyeneken gondolkodsz ismét csak rossz úton jársz.igazából az számít 2 ember között amit megbeszélnek,ahogy viselkednek egymással szemben.elöször azon kéne elgondolkodni,h te mit raktál le az asztalra,és ennek fejébe mit kapsz vissza.nem mások által felálitott sémák szerint kell élni az életedet.meg kell élni a dolgokat és józanul gondolkodni.
a 40 milliós kérdés pedig az:nekem miért nem volt még soha ilyen jellegű problémám??
2010. nov. 13. 21:47
9/13 A kérdező kommentje:
63%os válaszoló:
férfi, vagy nő vagy?
2010. nov. 13. 21:50
10/13 anonim válasza:
tudod amiért tudod mi az a tisztelet,leírom h kb kivel beszélsz.24 éves férfivel.olyannal akivel elég sok dolog történt az életben.elég sok sz.r dolog.de mindíg az hajtott,h többre vigyem,és törekedtem a nyugodt életre.azért keltem fel minden reggel,h jobbá tegyem az életemet.ha másokra hallgattam volna,akkor most nem lennék ott ahol tartok.az anyagiakat nem is mondom,de van elég pénz.tulajdonképp a pénz megszerzése közben jöttem rá a dolgokra,h működnek a dolgok.muszály volt,mert az idősebb gyökerek mindíg ki akartak túrni,az irigység,és a buta gondolkodás miatt.de ezen is túlestem,és elértem fiatal korom ellenére rengeteg pénzel nem elérhető dolgot.gondolok itt presztizsre,tiszteletre,szeretetre,szerelemre.hát nagyon nehéz volt,de elértem.a titok kulcsa az előrelátás,és az,h valóban azt lásd ami van.de még mesélhetnék sokmindent,de akkor veszed igazán hasznát ha ezekre magadtól jössz rá.sok sikert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!