Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja együtt már, kialakulhat-e a szerelem?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de egyikünk se szerelmes a másikba... Nem is találkoztunk még sokszor, igaz (vizsgaidőszak, egyetem, 21 évesek mindketten, én a srác). Ugye ez változhat? Kialakul lassan a szerelem?2009. jan. 11. 00:19
1/4 anonim válasza:
Persze,hogy változhat 1 hónap nem sok idő meg kell ahhoz nagyon jól ismerned,hogy bele tudj tiszta szívből szeretni mert sokan vannak úgy,hogy azt hiszik,hogy először meg lássák és rögtön bele szeretnek.Jó nem mondom van szerelem első látásra de nem biztos,hogy igaz szerelem alakul ki belőle.Igen ha nagyon jól ismered és meg bízol benne ki alakul szerelem de nem olyan biztos,hogy olyan hamar.Én a vőlegényembe több mint 6 hónap kellett,hogy bele szeresek.De ne ijedj meg ez nem biztos,hogy nálatok is így lesz.
2/4 anonim válasza:
Persze, szokott az úgy lenni. De hogy nálatok is így lesz-e, azt így meg nem lehet tippelni. Az viszont tény, hogy a szerelem alapja a jó barátság - és hogy a klisés "lángolás" nélkül sokszor még jobb is. :)
3/4 anonim válasza:
Én és a barátom fél év után mondtuk egymásnak először,hogy szeretlek,addig nem volt szó a szerelemről igazán,bár már azelőtt is éreztük,hogy valami nagyon jó történik velün.Egy hónap semmi,hidd el nem kell aggódnod
4/4 anonim válasza:
Hát ha érzed hogy feltölt a vele való találkozás,és tetszik akkor nincs okod aggodalomra..viszont azt is érzi az ember,hogyha várhat évekig is a szerelemre,nem lesz belőle semmi,szoval ezt te tudod:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!