Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a barátai, hogy ne járjon velem? Féltékenyek?
mit foglalkozol a barátaival? láthatóan féltékenyek, ha szeretik a srácot fele annyira, mint te (barátilag) akkor elfogadnak téged, (ha a barátnője leszel) mert nem akarnak a srácnak sem rosszt.
Ha a srác leszarja, mit mondanak a barátai, akkor tökre nem érdemes velük foglalkoznod, de komolyan!
Te láthatóan jobb vagy, mivel Ők elég gyerekesen viselkednek, csak abból indulj ki, ha a te haverod akarna összejönni egy mondjuk 13-14 éves lánnyal (mert persze ne óvodásokban gondolkozzunk, ebben a viszonylatban) akkor Te sem néznéd le a lányt, vagy ha igen, nem mutatnád ki, hogy a haverodnak jó legyen...
Nekik kéne felnőniük :)
Amúgy az én barátom 21 én 16 vagyok és az olyan barátait emberszámba sem veszi már, akik velem úgy viselkednek, ahogy nem kéne...
Konkrétan azért, mert nem ismernek egyáltalán... :"D
Remélem, tudtam segíteni.
én is voltam már hasonló helyzetben:S ha a srác inkább a haverjai véleményére hallgat mint hogy saját véleménye legyen és kitartson melletted,akkor inkább hagyd a fenébe...nem ér annyit h küzdj érte...de mivel mondtad h ő nem így érzi szóval tényleg nem kéne ezen emésztened magad.
azzal egyetértek h az érettség nem korfüggő,én 17 leszek 1 hónap múlva a barátom pedig 24,és ugye itt nem csak pár év korkülönbség van,de minket ez nem zavar,mert nagyon szeretjük és megértjük egymást:)
Én megértem azokat a srác barátait, mert az ő szemükben még kislány vagy. Gondolhatod magad akármilyen érettnek, 6 év az nagyon sok ebben a korban. Amikor te még nyolcadikos voltál, tehát általános iskolás, ők már egyetemre jártak. És hiába mondod hogy 16 évesen lehetsz olyan érett, meg okos, mint az idősebbek, ez nem igaz. Max érettebb lehetsz a kortársaidnál, de egy 22 évestől te 6 évnyi élettapasztalattal le vagy maradva! Ezt nem tudod behozni... Te hogy tekintesz a 10 évesekre?
Szerintem sosem fognak megkedvelni, erre készülj fel!
"egy 10 éves még kisgyerek. Hülye hasonlat volt."
Nem hülye hasonlat. Én 24 éves vagyok, és az én szememben gyerek vagy. Ahogyan a te szemedben is gyerek egy 10 éves. Ezt igazából akkor fogod megérteni, ha majd te is idősebb leszel. Vannak 16 éves ismerőseim, jóban vagyunk, nem nézem le őket, értelmesek, DE akkoris gyerekek, és nem választanám őket állandó társaságnak. Mondom ezt úgy, most tőlem 4 évvel fiatalabbakkal járok egy évfolyamra, és érződik a felfogásbeli különbség, pedig ők már 20 évesek. Ha úgy vesszük, egy 22 éves srác felnőtt férfi, egy 16 éves lány pedig kamasz még. Én elmondtam a dolgokat a mi szemszögünkből, ha ezt nem érted meg, akkor a te bajod. De ettől még így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!