Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják a barátai, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a barátai, hogy ne járjon velem? Féltékenyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, van egy 22 éves fiú, akivel randizom egy ideje. Előtte msn-en beszéltünk sokáig és annyira tetszett neki az életfelfogásom és nekem is az övé, hogy elkezdtünk találkozgatni. Nagyon tetszem neki, aranyosan udvarol és ez az érzés kölcsönös. Mondta, hogy beszélt rólam a barátainak és mondta nekik, hogy milyen különleges vagyok. Egyik ismerősömtől hallottam vissza, hogy ennek a fiúnak a barátai olyanokat mondanak, hogy nem értik, miért haverkodik ezzel a kis csitrivel (velem), meg hogy túl fiatal vagyok hozzá. Ráadásul sok lánynak tetszik és ezek a lányok (akik többnyire a haverjai) is mindenfélét mondanak rám. Nekem ez tök rosszul esik, mert lehet, hogy ők már huszonévesek, de ettől még nem biztos, hogy érettebbek vagy okosabbak. Tudom magamról, hogy néha komolytalan is vagyok, meg nem is akarom magam felnőttnek tekinteni, de nem hiszem, hogy ne tudnék jól kijönni egy 22 éves sráccal, aki néha komolytalanabb, mint én. Már mondtam neki, hogy miket hallottam vissza, azt mondja, ő ezt nem érzi így és hogy ne emésszem magam ezen. Viszont mikor találkoztam a barátaival, akkor is olyan lenézőek voltak velem és furcsán néztek rám, kicsit gúnyosan. Miért csinálják ezt? Hogyan kedveltessem meg magam velük? Nekem fontos ez a srác. Kérlek segítsetek..
2010. nov. 13. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

mit foglalkozol a barátaival? láthatóan féltékenyek, ha szeretik a srácot fele annyira, mint te (barátilag) akkor elfogadnak téged, (ha a barátnője leszel) mert nem akarnak a srácnak sem rosszt.

Ha a srác leszarja, mit mondanak a barátai, akkor tökre nem érdemes velük foglalkoznod, de komolyan!

Te láthatóan jobb vagy, mivel Ők elég gyerekesen viselkednek, csak abból indulj ki, ha a te haverod akarna összejönni egy mondjuk 13-14 éves lánnyal (mert persze ne óvodásokban gondolkozzunk, ebben a viszonylatban) akkor Te sem néznéd le a lányt, vagy ha igen, nem mutatnád ki, hogy a haverodnak jó legyen...

Nekik kéne felnőniük :)

Amúgy az én barátom 21 én 16 vagyok és az olyan barátait emberszámba sem veszi már, akik velem úgy viselkednek, ahogy nem kéne...

Konkrétan azért, mert nem ismernek egyáltalán... :"D

Remélem, tudtam segíteni.

2010. nov. 13. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:

én is voltam már hasonló helyzetben:S ha a srác inkább a haverjai véleményére hallgat mint hogy saját véleménye legyen és kitartson melletted,akkor inkább hagyd a fenébe...nem ér annyit h küzdj érte...de mivel mondtad h ő nem így érzi szóval tényleg nem kéne ezen emésztened magad.

azzal egyetértek h az érettség nem korfüggő,én 17 leszek 1 hónap múlva a barátom pedig 24,és ugye itt nem csak pár év korkülönbség van,de minket ez nem zavar,mert nagyon szeretjük és megértjük egymást:)

2010. nov. 13. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Én megértem azokat a srác barátait, mert az ő szemükben még kislány vagy. Gondolhatod magad akármilyen érettnek, 6 év az nagyon sok ebben a korban. Amikor te még nyolcadikos voltál, tehát általános iskolás, ők már egyetemre jártak. És hiába mondod hogy 16 évesen lehetsz olyan érett, meg okos, mint az idősebbek, ez nem igaz. Max érettebb lehetsz a kortársaidnál, de egy 22 évestől te 6 évnyi élettapasztalattal le vagy maradva! Ezt nem tudod behozni... Te hogy tekintesz a 10 évesekre?

Szerintem sosem fognak megkedvelni, erre készülj fel!

2010. nov. 13. 13:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy érett lennék, de azt kétlem, hogy ne tudnék elbeszélgetni velük. Vannak náluk idősebb egyetemista barátaim is, akik nem kezelnek kislányként. Mellesleg más az, ha én egy 10 évessel akarnék beszélgetni, ugyanis egy 10 éves még kisgyerek. Hülye hasonlat volt.
2010. nov. 13. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem attól függ, hogy kedvelek-e valakit, hogy hány éves, hanem hogy érdekesnek, értékesnek találom-e. De ők az alapján ítélnek meg, hogy 6 évvel fiatalabb vagyok, ebből arra következtetnek, hogy biztos nem vagyok velük olyan szinten, hogy meg tudjuk érteni egymást. Ez nem az én gyerekességemet mutatja, tehát nem lehetnek érettebbek.
2010. nov. 13. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

"egy 10 éves még kisgyerek. Hülye hasonlat volt."

Nem hülye hasonlat. Én 24 éves vagyok, és az én szememben gyerek vagy. Ahogyan a te szemedben is gyerek egy 10 éves. Ezt igazából akkor fogod megérteni, ha majd te is idősebb leszel. Vannak 16 éves ismerőseim, jóban vagyunk, nem nézem le őket, értelmesek, DE akkoris gyerekek, és nem választanám őket állandó társaságnak. Mondom ezt úgy, most tőlem 4 évvel fiatalabbakkal járok egy évfolyamra, és érződik a felfogásbeli különbség, pedig ők már 20 évesek. Ha úgy vesszük, egy 22 éves srác felnőtt férfi, egy 16 éves lány pedig kamasz még. Én elmondtam a dolgokat a mi szemszögünkből, ha ezt nem érted meg, akkor a te bajod. De ettől még így van. :)

2010. nov. 13. 14:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos, talán csak a te világodban.
2010. nov. 13. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!