Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijjedtem, nagyon felek a baratomtol, mit tegyek h ne feljek?
3 eve egyutt vagyunk, 1 eve koltoztunk ossze. Minden jol ment eddig. Az este elmentunk bulizni, mindig jo kedvu vicces ember volt , ha megsertettek abbol is viccet keszitett de az este jot egy emberke fiatal 17 ev koruli es ahogy elment mellette azt mondta neki h Qva any-ad. Erre o nagyon ki akadt es addig utotte a emberket h majdnem belehalt az utesekbe , 4 ember szedte le a baratomat a fiurol, soha nem volt ennyire agressziv , soha nem volt semmi baj vele, amit az ejjel lattam az remiszto volt. Most sem tudtam el aludni, mert felek h egyszer igy ream tor.
Mit csinaljak maradjak vele, beszelgessuk meg a dolgokat, adjatok valami tanacsot.
ne haragudjatok h nem irtam eddig
Soha nem volt baj vele, akarki veszekedett vele O csak mosolygot nem jutott el az agyaig h masok ordibalnak rea, foleg a fonoke. Tegnap nagyon boldog napja volt, latszott rajta h eletvidam. Nem iszik es nem cigizik, eli vidam eletet.
Azt elfelejtettem irni h az Edesanya mar nem el kozottunk, sajnos 10 eve el tavozott az elo emberek kozul.
En most is attol felek , h egyszer kis veszekedes soran engemet is megver. pedig egyszer veszekedtunk eddig, azert is en vagyok a hibas mert par honapja elmentem bulizni s O pedig munkabol hazajott s keszitett vacsorat s velem akarta tolteni az este , ez meglepi volt nekem, mert o is ugy tudta h en munkaba vagyok de kozben a fonokunk el engedett az egesz tarsasagot mert neki fontos dolga volt. Reggel veszekedtunk de 3 ora utan mar kerte a bocsanatot tolem s kaptam egy nagy csokor (10 db) piros rozsat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!