Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez párkapcsolatnak nevezhető? 2 és fél éve tart, de eddig csak háromszor találkoztunk személyesen
Figyelt kérdés
Sajnos a világ két másik végén élünk, interneten tartjuk a kapcsolatot (MSN-en beszélünk, webcam)illetve telefon/SMS is. Eddig háromszor tudtunk találkozni. Úgy érzem, hogy ez egy szerelmi kapcsolat. Egyikünk sem keres másik társat, együtt szeretnénk élni. Szerelmes üzeneteket írunk egymásnak, és nagyon-nagyon hiányzik, alig várom, hogy újra láthassam...2010. nov. 12. 22:48
11/14 A kérdező kommentje:
Pár éven belül reméljük, együtt fogunk élni
2010. nov. 12. 23:13
12/14 anonim válasza:
2 és fél éve összesen háromszor? Vagyis durván évente egyszer? Ez borzasztóan kevés!Még a havi egy alkalom is kevés,ha valakit szeretünk!
Neten lehet ismerkedni,beszélgetni,webcamozni,de az igazi párkapcsolatot nem pótolja és összecsiszolódni sincs mód így.sajnálom,hogy így éltek,nekem nem menne.
13/14 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nagyon kevés az együtt eltöltött idő :(
de majd csak lesz valahogy
2010. nov. 13. 00:43
14/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem párkapcsolat, még távnak se nagyon nevezném. Semmit nem tudsz róla, csak hiszed, és jól becsapódhattok ha nagy happy and-re számítotok. Nem tudod hogy csámcsog evés közben, hogy fújja az orrát, büdöset vagy hangosat szellent, esetleg mindkettő, hogy viselkedik mikor már unja hogy egymás nyakán vagytok napokig mert esik az eső. Ha fáradt kívánja e a szexet, jól ér e a testedhez, úgy ahogy szereted, vagy tök más a stílusa. És mindez visszafelé. Szóval ne éld bele nagyon magad hogy ez valami csoda lesz. Lehet hogy az lesz, de nagyon lutri. Ez szerintem egy álomvilág, a valósághoz kb 10% köze van. De azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!