Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha szex közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha szex közben az excsaja felhívja őt?

Figyelt kérdés
Egy éve tart a kapcsolatunk, és egy árva szót sem szólt arról, hogy néha beszélgetnek telefonon! Mondjuk nem is akarta elmondani, kérdeztem hogy ki volt, ő meg rávágta, hogy senki! Gyanakodni kezdtem, kicsit el is ment a kedvem a szextől, már nem is élveztem... aztán a végén újra megkérdeztem, hogy nem akarod elmondani ki volt, vagymi?:( ő meg hogy senki szívem, csak egy régi osztálytárs... majd fél órával megkérdezte hogy miért van rossz kedvem, én meg azt válaszoltam, hogy érzem valamit titkol. Vett egy mély levegőt és kimondta, hogy 8 éve szakított exszel tartja a kapcsolatot (2 évet jártak), akibe nagyon szerelmes volt. Úgy érzem, még mindig őt szereti! Van okom aggódni?:(
2010. nov. 11. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha 8 év alatt nem ment hozzá vissza, és nem kezdték újra, akkor annak valami oka van. Mint ahogy annak is, hogy már egy éve veled van. Ne aggódj. Ha majd nem szeret és el akar hagyni, akkor úgyis megteszi. Esetleg mondd meg neki, hogy neked ez nagyon fáj, és zavaró. Az ilyesmit nem szabad elfojtani.
2010. nov. 11. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
nem kell aggódnod. Ha szex közben történt ez a telefonos jelenet akkor lehet csak azért nem mondta el mert nem akarta hogy egy ilyen klassz percekben kiakadj, kényelmetlen helyzetbe kerülj. Én se vágtam volna rá rögtön hogy ex keresett. Ne fújd fel a dolgot.
2010. nov. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!